Boka dop på webben

Om du vill boka dop i någon av kyrkorna i Eslöv med omnejd och eventuell lokal för dopkalas kan du antingen boka här på webben, ringa eller mejla vår expedition.

Foto: Magnus Aronson/IKON

Välkommen att boka en tid för dop här på webben

• Välj kyrka och/eller datum för att få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att doptiderna redan är bokade. Det går att boka tid för dop via webben senast tre veckor före doptillfället
  • Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Vill ni att fler ska döpas samma tid, till exempel syskon/kusin, fyll i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”, ni kan även skriva i där om ni önskar lokal för dopkalas.
  • Det finns möjlighet att låna lokal för dopkalas. Låna lokal i samband med dop kostar inget förutom V Sallerups prästgård där värdinna alltid ingår. Under coronapandemins restriktioner på max 50 personer samt distansering har vi ändrade maxantal för våra lokaler.  Läs mer om våra lokaler här >>
  • Det finns möjlighet att låna dopklänning och detta skrivs då in i önskemåls rutan. Där skriver ni antingen ”Dopklänning med rosa band” eller ”…med blått band”. Dopklänningen hämtas såfall senast fredagen i samband med dophelgen på Eslövs församlingsgård kl 9-12.
  • När er bokningsförfrågan skickats till oss gör vi en avstämning och återkommer till er snarast, är allt i sin ordning kommer ni att få en bokningsbekräftelse på den angivna mailadressen från oss. Då vet ni att att bokningen är färdig så ni kan skicka ut inbjudningar.
  • Hittar ni ingen tid som passar, vill ha dopet i en annan kyrka/plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per telefon eller mejl.

Vid frågor – kontakta oss!

Kontakta Expeditionen

– när du vill boka dop, vigsel, hyra lokal eller fråga något!

0413-34 70 00 • eslov@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Utvägen 9, 241 31 Eslöv
Postadress: Box 61, 241 21 Eslöv

Öppet: må-fr 9-15 (lunch 12.30-13)