Foto: Ida Bjurström

Babyrytmik 0-12 mån

Kyrkans Hus, V Ringgatan 9, Enköping. Onsdagar kl 10.30-12 i Ursularummet (ingång Prostens Lekstuga). 0-12 månader(tills barnet kan gå)

Start 6 oktober 2021 (8 gånger, uppehåll 27/10)

Babyrytmik nybörjargrupp för barn 0-12 månader(tills barnet kan gå). Här får de små en introduktion i musiken och rytmikens värld och du som förälder en chans att möta andra föräldrar i avslappnad miljö. Vi sjunger och rör oss till sång, musik och rytmikinstrument. Det stärker och utvecklar kommunikationen mellan förälder och barn. Rim och ramsor är bra för språkutvecklingen. Efter rytmikstunden blir det paus för att umgås med de andra föräldrarna och barnen. Du kan också köpa enkelt fika till självkostnadspris. Efter pausen blir det en kort sångavslutning.

Kontaktperson: Per Lisberger. E-post per.lisberger@svenskakyrkan.se Tel: 076-536 52 01

Plats: Ursularummet, Kyrkans Hus (ingång Prostens Lekstuga)
Tid: Onsdagar kl 10.30-12.00. OBS: föranmälan.