Other languages with Google Translate

Ledarutbildning

Ledarskap, Metodik och Teologi. Lite som konfa all over again.

Erbjudandet att gå ledarutbildningen går till alla som konfirmerats. Ledarutbildningen är uppdelad kring 4 helger per år, två under hösten och två under våren.

Vi varvar undervisning med lek, mat, aktiviteter och samtal, lite som konfirmationstiden var. När det gäller den teoretiska delen finns det tre huvudteman som löper som en röd tråd genom åren: Ledarskap, Metodik och Teologi. Lite som konfa all over again.

Utbildningen är kostnadsfri!

Inbjudan till ledarutbildningen kommer att skickas efter sommaren till alla som konfirmerades under 2018 i Ekerö pastorat. Är du konfirmerad i en annan församling men vill delta i Ekerös ledarutbildning? Varmt välkommen att kontakta Susanne eller Jenny så ordnar vi det.

Susanne  Olsson

Susanne Olsson