Vi utlyser två korttidsanställda assistenter

Nyhet Publicerad Ändrad

Vi söker två korttidsanställda assistenter till STI i Jerusalem. Sista ansökningsdatum: 2016-07-10

Assistent till Svenska Teologiska Institutet i Jerusalem

Sista ansökningsdag: 2016-07-10


Svenska teologiska institutet (STI) i Jerusalem är ett studieinstitut med inriktning på religionsteologi och religionsmöte mellan människor av annan tro; judar, kristna och muslimer samt ekumeniska kontakter med kristna ur olika kyrkotraditioner. Institutet ger kortare och längre akademiska kurser där vi möter människor från olika religiösa och grupper i området. Våra kursdeltagare är universitetsstuderande, teologer och kyrkomedarbetare från Svenska kyrkan samt samarbetspartners världen över. 

Vi söker två personer för två olika perioder

Period 1: januari 2017 – augusti 2017

Period 2: augusti 2017 – februari 2018 

Arbetsuppgifter:
STI har lokalt anställd personal som sköter många av de praktiska och administrativa sysslorna. I rollen som korttidsanställd assistent arbetar man främst på tider då övrig personal inte finns på plats, ibland på helger. Dina arbetsuppgifter och arbetstider är varierande, alltifrån att ta emot besökare och grupper och visa dem runt på STI, till att hjälpa till i köket och servera måltider, samt andra praktiska och administrativa sysslor. Du är värd för de gäster som bor på STI.

Du bor på institutet i egen lägenhet och får möjlighet att delta i kurser. 

Kvalifikationer:
Som person är du social, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du är kommunikativ, initiativrik och har lätt att knyta kontakter med människor. Du har god kännedom om Svenska kyrkan och delar Svenska kyrkans tro och värderingar. Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i dig själv. 

Närmare upplysningar om tjänsten:
David Wass, intendent/operativ chef på STI, +972 53 525 1591
Eva Olsson, personalstrateg, 018-16 97 47 eller 073-055 01 85 

Fackliga företrädare är Ulrika Nordenman (VISION), Fredrik Nilsson Björner (Jusek) och Anders Hedman (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan länken till annons senast 10 juli. Märk ansökningshandlingarna med ref.nr 16/05 INTU.

Intervjuer genomförs 24-25 augusti på kyrkokansliet i Uppsala.