Konsertprogram

Sommarkonsert i Carl Johans kyrka varje söndag! Restriktioner på grund av Covid-19-pandemin innebär att det som mest får vara 50 personer i publiken.

28 JUNI KL.18, Carl Johans kyrka

Trio Fresco, Helena Cervin, sopran, Karin Knutson, cello, och Berit Larsson, orgel och piano, musicerar tillsammans.

5 JULI KL. 18, Carl Johans kyrka

Gitarristen Tobias Sjögren, bördig från Majorna, presenterar på sitt vis musik av J S Bach och egna kompositioner. Musiker: Franz Lundberg Pålbrand.

12 JULI KL. 18, Carl Johans kyrka

Simon Halvarsson trakterar marimba som soloinstrument i musik av bl.a. Piazzolla, Keiko Abe, Eric Sammut och J S Bach. Musiker: Helene Rydqvist.

19 JULI KL. 18, Carl Johans kyrka

En kvällskonsert på historiska sträng­instrument såsom renässans­luta, barockgitarr och teorbe, en fröjd för både öron och ögon, med Magnus Larsson, Oslo/Skövde. Musiker: Rolf-Åke Fält.

26 JULI KL. 18, Carl Johans kyrka

Musikerfamiljen Fridolfsson, Sven och Johanna m.fl., i ett genrebrett och i olika konstellationer spännande program. Saxofon, viola, slagverk m.m.

2 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Engelskt, svenskt och norskt. Catarina Lorentzson sjunger ackompanjerad av Rolf-Åke Fält sånger av bl.a. Quilter, Lindblad, Peterson-Berger och Grieg. Nordisk orgelmusik.

9 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Sångerskan Ann-Kristin Jones ­ackompanjeras av Rolf-Åke Fält i ett program med klassiska och folkliga tongångar.

16 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Viveca Rydén Mårtensson, violin, Lars Mårtensson, viola, och Rolf-Åke Fält, orgel och piano, i ett instrumentalprogram med bl.a. Kurt Atterbergs Svit.

23 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Suzanne Rangstedt, sång och recitation, Bengt Magnusson, gitarr, och Rolf-Åke Fält, orgel och piano. Texter av Anna Greta Wide och Kristina Lugn samt musik av bl.a. Rodrigo, Tarrega och Mons Leidvin Takle.

30 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Lisbeth Vecchi, violin, Petra Hellquist, cello, och Rolf-Åke Fält, orgel, piano, spelar bland annat en av Beethovens Pianotrios samt nordisk musik.

Verksamheter i höst?

Med anledning av de restriktioner som gäller på grund av corona-pandemin, är det än så länge oklart hur höstens verksamheter kommer att se ut. När vi vet uppdateras hemsidan med inbjudan till dig att delta. Har du frågor så hör gärna av dig!