Meny

Konsertprogram

Sommarkonsert i Carl Johans kyrka varje söndag! Restriktioner på grund av Covid-19-pandemin innebär att det som mest får vara 50 personer i publiken.

Musik i Carl Johan

28 JUNI KL.18, Carl Johans kyrka

Trio Fresco, Helena Cervin, sopran, Karin Knutson, cello, och Berit Larsson, orgel och piano, musicerar tillsammans.

Musik i Carl Johan

5 JULI KL. 18, Carl Johans kyrka

Gitarristen Tobias Sjögren, bördig från Majorna, presenterar på sitt vis musik av J S Bach och egna kompositioner. Musiker: Franz Lundberg Pålbrand.

Musik i Carl Johan

12 JULI KL. 18, Carl Johans kyrka

Simon Halvarsson trakterar marimba som soloinstrument i musik av bl.a. Piazzolla, Keiko Abe, Eric Sammut och J S Bach. Musiker: Helene Rydqvist.

Musik i Carl Johan

19 JULI KL. 18, Carl Johans kyrka

En kvällskonsert på historiska sträng­instrument såsom renässans­luta, barockgitarr och teorbe, en fröjd för både öron och ögon, med Magnus Larsson, Oslo/Skövde. Musiker: Rolf-Åke Fält.

Musik i Carl Johan

26 JULI KL. 18, Carl Johans kyrka

Musikerfamiljen Fridolfsson, Sven och Johanna m.fl., i ett genrebrett och i olika konstellationer spännande program. Saxofon, viola, slagverk m.m.

Musik i Carl Johan

2 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Engelskt, svenskt och norskt. Catarina Lorentzson sjunger ackompanjerad av Rolf-Åke Fält sånger av bl.a. Quilter, Lindblad, Peterson-Berger och Grieg. Nordisk orgelmusik.

Musik i Carl Johan

9 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Sångerskan Ann-Kristin Jones ­ackompanjeras av Rolf-Åke Fält i ett program med klassiska och folkliga tongångar.

Musik i Carl Johan

16 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Viveca Rydén Mårtensson, violin, Lars Mårtensson, viola, och Rolf-Åke Fält, orgel och piano, i ett instrumentalprogram med bl.a. Kurt Atterbergs Svit.

Musik i Carl Johan

23 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Suzanne Rangstedt, sång och recitation, Bengt Magnusson, gitarr, och Rolf-Åke Fält, orgel och piano. Texter av Anna Greta Wide och Kristina Lugn samt musik av bl.a. Rodrigo, Tarrega och Mons Leidvin Takle.

Musik i Carl Johan

30 AUGUSTI KL. 18, Carl Johans kyrka

Lisbeth Vecchi, violin, Petra Hellquist, cello, och Rolf-Åke Fält, orgel, piano, spelar bland annat en av Beethovens Pianotrios samt nordisk musik.

 

Verksamheter i höst?

Med anledning av de restriktioner som gäller på grund av corona-pandemin, är det än så länge oklart hur höstens verksamheter kommer att se ut. När vi vet uppdateras hemsidan med inbjudan till dig att delta. Har du frågor så hör gärna av dig!