Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Träna svenska!

Välkommen hit för att träna svenska och lära känna nya människor.

I Boo församling har vi två möjligheter att träna svenska.

Språkträning /Learn to speak Swedish

Är du ny i Sverige, eller har bott här ett tag, och vill träna din svenska? Varje torsdag har vi svenskaträning i Kyrkans hus. Vi börjar tillsammans med fika, och vi samtalar i grupp. Sedan har vi individuell svenskaträning med möjlighet till att prata eller få hjälp med läxor. Välkommen!
Varje torsdag i Kyrkans hus kl 13-15.

Are you new in Sweden and want to learn Swedish? Come and meet our volunteers and practice Swedish, get help with your homework, talk and get to know eachother.
Every Thursday 1-3 PM at Kyrkans hus, Orminge C.

Fredagsträffar

En fredag i månaden träffas vi för att äta middag tillsammans med Enastående föräldrar-gruppen och lär känna nya människor och kulturer.

Därefter tränar vi svenska samtidigt som barnen kan pyssla, leka och spela. Kvällen avslutas med andakt. Vill du enbart komma för att träna svenska så går det bra.

Middag kl 17.00. Vi avslutar kvällen kl 19.30.

Ingen anmälan behövs, och det kostar inget att vara med.

Vi träffas följande fredagar under våren:
7/2, 6/3, 3/4 och 8/5.

Välkommen!