Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Enastående föräldrar

Välkommen till våra mysiga fredagskvällar för enastående ensamstående föräldrar med barn!

"Det allra bästa med Enastående föräldrar-träffarna är att vi har träffat nya vänner, både jag och min dotter. Vi umgås ofta med flera av dem på fritiden. Min dotter tycker det är jättekul att gå på träffarna varje månad."

Christina med dotter.

När man är ensam vuxen i ett hushåll och alltid är den som ska laga mat, vika tvätt, hämta i skolan, få ekonomin att gå ihop och hålla koll på friluftsdagar, så är det tacksamt med lite andrum. I gruppen Enastående föräldrar finns det utrymmet.

En fredagskväll i månaden träffas föräldrar och barn i Kyrkans hus för att få en paus från vardagen och bara umgås. Familjerna får sätta sig vid dukat bord och äta en god middag tillsammans. Inte en krona kostar det att vara med. Tack vare vår medlemsavgift kan vi som församling göra en konkret skillnad för de här familjerna.

Efter middagen serveras fika i caféet. Här finns tid att sitta och prata och umgås, samtidigt som barnen kan pyssla, leka och spela tillsammans med personalen. Nya kontakter knyts och vardagens utmaningar känns lättare när man vet att man inte är ensam om sin situation.

Kvällen avslutas med andakt. Den som vill kan tända ljus och be, och den som bara vill lyssna gör det. Musik, sång, rörelse och stillhet blandas för att skapa en stund som passar alla åldrar. Den lugna stämningen som får avrunda dagen är uppskattad.

Ingen avgift eller anmälan. Varmt välkommen!

Vi träffas följande fredagar under hösten:
13/9, 11/10, 8/11, 6/12
Kl 17.00–19.30, Kyrkans hus, Orminge C

Kontakt: Sophie Sköldeberg och Pia Guillard

När man är ensamstående är det mycket att fixa med hela tiden, och därför är det så skönt att få komma och sätta sig vid dukat bord på fredagskvällen. Bara kunna slappna av och umgås. Det är en riktigt bra start på helgen!

Evelina med 3-årig dotter.
Pia Guillard

Sophie  Sköldeberg