Svenska kyrkan Bollnäs pastorat Besöksadress: Norra kyrkvägen 8, 82130 BOLLNÄS Postadress: Box 236, 82123 BOLLNÄS Telefon:+46(278)27900 E-post till Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Kyrkogårdar i Bollnäs

Annefors kyrkogård är belägen cirka 150 m väster om Annefors kapell.
Vi erbjuder endast kistgrav och urngrav.

Bollnäs kyrkogård är uppdelat i 3 delar: Gamla kyrkogården, Fältet och
Nya kyrkogården.
Vi erbjuder kistgrav, urngrav, minneslund samt askgravplats.

Gruvbergets kyrkogård är belägen intill Gruvbergets kapell.
Vi erbjuder endast kistgrav och urngrav.

Katrinebergs kyrkogård är belägen vid Katrinebergs kapell. Kyrkogården ligger på en vacker kulle intill sjön Kaxen i de sydligaste delarna av Bollnäs kommun.
Vi erbjuder endast kistgrav och urngrav.

S:t Lars kyrkogård ligger vid S:t Lars kapell. Där är lugnt och fridfullt. Myrbäcken slingrar sig bakom kapellet.                                                                                                                              Vi erbjuder kistgrav, urngrav, minneslund samt askgravplats i skogsmiljö.