Sommarskoj

Dagläger för dig som slutat årskurs 2 t.o.m årskurs 5 och vill ha något att göra på början av sommarlovet. På programmet bland annat utflykter, lek, lunch, skapande och mycket annat skoj.

Angående vecka 25 och 26

Som vi har längtat efter att få skicka en inbjudan till detta! Men inget är sig riktigt likt denna vår... Ett virus som vi inte ser ställer till det för oss alla på olika sätt.

Efter många funderingar och samtal har vi bestämt oss för att STÄLLA IN Sommar-Skoj v. 25 och 26. Jättetråkigt för dig som deltagare, för våra unga ledare och för oss som ordnar med allt. Men tyvärr får vi inte till en bra verksamhet som också är säker på de sätt som myndigheterna säger.

Vi hoppas på vecka 33 (Anmälan nu stängd, fullt!)

Nu planerar vi och håller tummarna för att vi istället ska kunna ha en vecka (4 dagar) SommarSkoj v. 33, den 10-13 augusti!

Tid och plats blir isåfall som vanligt, alltså kl. 9.30 – 14.30 i Trånghalla kyrka. Även upplägget blir så likt som möjligt med aktiviteter, pyssel, lunch med mera. Vi räknar däremot inte med att göra någon längre resa utan isåfall någon enklare utflykt tillsammans. Vi kommer heller inte att kunna vara så många som ett vanligt år. (Vi har varit närmare 70 personer)

Det blir först till kvarn som gäller och kostnaden för de 4 dagarna blir 250:-

Vi hoppas nu på det bästa men givetvis hänger allt på om det går att genomföra med tanke på virus och restriktioner. Anmälan finns i formuläret nedan.

Frågor? Kontakta Lollo Schälin, 070-7402653 eller lollo.k.schalin@svenskakyrkan.se

Skrivarskoj

Detta är något för dig mellan 9-14 år som gillar att skriva och vill utveckla ditt skrivande. Skrivarskoj blir också vecka 33. Läs mer och anmäl dig här!