Foto: Albert Hillert /Ikon

Boka dop online

Här kan du via webben hitta lediga doptider i Backa och Säve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss.

DOP UNDER COVID-19

• I vanliga tider finns det möjlighet att hyra lokal till dopkalas i samband med dopbokningen men på grund av rådande pandemi kan vi tyvärr inte erbjuda det i dagsläget.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

• Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att doptiderna redan är bokade.
  • Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Vill ni att fler ska döpas samma tid, till exempel syskon/kusin, fyll i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”.
  • När er bokningsförfrågan skickats till oss gör vi en avstämning och återkommer till er snarast. Först då ni fått en bokningsbekräftelse från oss är bokningen definitiv. När bokningen har bekräftats kommer prästen att kontakta er inom kort.
  • Det finns möjlighet att låna dopklänning.
  • Det går att boka tid för dop via webben senast två veckor före doptillfället. Hittar ni ingen tid som passar, vill ha dopet i en annan kyrka/plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per telefon eller mejl.

Med reservation för eventuella ändringar gällande bemanning (präst och musiker)

Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR, läs mer här https://www.svenskakyrkan.se/backapastorat/personuppgiftsbehandling

max antal deltagare i backa pastorats kyrkor - från 1 juni 2021.

Antalet gäller för alla sammankomster så som gudstjänst, dop, vigsel och begravning.

• BACKA KYRKA, 45 sittplatser.
  • BRUNNSBOKYRKAN, 25 sittplatser.
  • GLÖSTORPSKYRKAN, 35 sittplatser.
  • KÄRRA KYRKA, 20 sittplatser.
  • SÄVE KYRKA, 45 sittplatser.
  • RÖDBO KYRKA, 10 sittplatser.
  • TUVE KYRKA, 20 sittplatser.

Expeditionen - kontakta oss

Telefontid för bokning av dop, vigsel eller begravning:

Måndagar: 09:00 – 11:30 och 13:30 – 15:30
Tisdagar: 09:00 – 11:30 och 13:30 – 15:30