Other languages with Google Translate

Avesta-Grytnäs pastorat Besöks- och postadress: Bruksgatan 1, 77431 AVESTA Telefon: +46(226)464700 E-post till Avesta-Grytnäs pastorat

Svenska kyrkans unga

Ungdomsverksamheten drivs tillsammans med dig i Svenska kyrkans unga; som medlem är du med och bestämmer vad som ska hända!

Svenska kyrkans unga har en lokalavdelning i Avesta och en i Grytnäs. Det är gratis att vara med och som medlem i en lokalavdelning är du välkommen till båda avdelningarnas träffar. Är du nyfiken på vad som händer? Kika in!

Ungdomskvällar i pastoratet

För dig som är från konfirmandålder och uppåt:

Avesta (vi håller till på församlingsgårdens övervåning)

onsdagar kl.18.30-22.00. Vi startar med veckomässa

Grytnäs (vi håller till i Grytnäs församlingshem)

tisdagar kl.18.00-22.00

Små och stora äventyr

På lov och helger arrangerar vi träffar eller åker på läger. Avestas största egna lägerarrangemang är Nattvandringen, en tävling i skogarna kring Norberg. Vi håller också på en del med friluftsliv och friluftsläger.

När vi inte är ute och friluftsar samlar vi pengar för att kunna åka lite längre. Vi har varit i Skottland, London, Paris, Rom, Assisi, Berlin och lite fler ställen. Vi har t.o.m. besökt vänner i Mocambique.

följ oss på facebook:

Ansvarig för svenska kyrkans unga

Mia Lindén

Församlingspedagog - ungdom/konfirmation