Ungdomar i kyrkan
Foto: Alex & Martin /Ikon

Svenska kyrkans unga

Ungdomsverksamheten drivs tillsammans med dig i Svenska kyrkans unga; som medlem är du med och bestämmer vad som ska hända!

Ungdomskvällar

Grytnäs (vi håller till i Grytnäs församlingshem, källaren)

tisdagar kl.18.00-22.00

Svenska Kyrkans Unga vänder sig i första hand till dig som går i högstadiet-gymnasiet. På våra träffar har vi olika aktiviteter såsom bakning, samtal, lek, skapande, spel och mycket annat. Vi startar våra träffar med andakt eller mässa.

läger

På lov och helger arrangerar vi träffar eller åker på läger. Vi ordnar egna läger på hemmaplan och åker på större läger så som STUM (med ungdomar från hela stiftet - Dalarna/Västmanland).

På sommaren brukar vi ordna längre resor. Det kan vara friluftsläger till fjälls, i skogen eller så har vi samlat in pengar för att kunna åka lite längre. Tidigare har vi varit i Skottland, London, Paris, Rom, Assisi, Berlin m.fl. Vi har t.o.m. besökt vänner i Mocambique.

Följ oss på facebook:

Ansvarig för Svenska kyrkans unga