konfirmation, glada ungdomar
Foto: Eva Axbarr /Ikon

Konfirmation

Konfirmation handlar om livet, om att växa som människa, om att få nya kompisar, om att åka på läger, om att fundera över stora frågor och mycket mer. Nu är det din tur!

Konfirmand 2020-2021
Att vara konfirmand innebär att man får en chans att fundera över stora frågor tillsammans med andra ungdomar, frågor som rör livet, frågan om man duger och frågan om Gud finns. Man får också chansen att träffa nya kompisar och åka på läger.

Beroende på vilken grupp man väljer är själva konfirmandtiden lite olika upplagd, men att vara konfirmand är gratis.

Läs mer och anmäl dig på www.intesomdutror.se

Sicilienkonfirmand
Att konfirmera sig är att göra en resa! Som konfirmand i Siciliengruppen kommer du att få göra en veckolång resa till Sicilien men också en inreresa där du får möjlighet att fundera över tro, döden, kärleken, Jesus och vad allt detta har med dig och ditt liv att göra.

Vi träffas ungefär en lördag och söndag från november-maj. Utöver träffarna kommer vi också ha övernattning i kyrkan och åka på stiftskonfirmanddagen Älskad i Västerås. Gruppen har begränsat antal platser och i din anmälan får du önska om du i första hand vill åka i juni eller augusti när resan bli beror på antal anmälningar. Sicilienkonfirmationen kostar ca 60euro som går till inträdet på Etna. Vid restriktioner om utlandsresor kommer vi ha läger i Sverige. Kostnaden för inträden kan lösas av församlingen vid behov.

Gruppen har begränsat antal platser, först till kvarn gäller!
Sista anmälan 23 oktober

Höstkonfirmand
Är en grupp som träffas intensivt under vecka 42-47. Träffarna kommer ske främst på tisdag och onsdag kvällar, i Avesta församlingsgård, men vi kommer också hinna med ett par läger. Vi kommer även åka på fläskbollsturnering – En annorlunda sport där man sitter i rullstol. Så vill du fundera över livet, döden, kärleken och tro samtidigt som du utmanar dig själv i nya saker? Kom och var med i höstgruppen! Höstgruppen är helt gratis.

Sista anmälan 30 september

All anmälan sker via hemsidan www.intesomdutror.se där söker du den grupp du är intresserad av!

Konfirmationsansvarig

Mia Lindén