Billdals kyrka 30 år 2022

Bönsöndagen 22 maj 2022. Festmässa - Eric Muhl och Jessica Åström präster, nyskriven musik framförs av Göteborgs brasskvintett och Billdals kyrkas körer, bokrelease och fotoutställning.

Jubileumsmusik Billdals kyrka 30

Billdals kyrka firar 30 år och det har bland annat spelats in ett jubileumsalbum med nyskriven musik av Göran Bejstam och Karin Bengmark och finns att höra på Spotify, länk här! På jubileumsmässan i Billdals kyrka söndag 22 maj10.00 får ni höra Göteborg Brasskvintett och Billdals kyrkas körer och solister framföra musiken live.

Helga Häger visar kyrkan

En liten bok om Billdals kyrka för barn som är framtagen till Billdals kyrkas 30-årsjubileum 22 maj 2022. Texten är skriven av Pernilla Carli och illustrationerna är gjorda av Charlotta Folkelind. Den lilla boken är inspirerad av "Billie Bäver visar kyrkan" - en bok om Skallsjö församling. Boken om Helga Häger möjliggjordes med medel från Elsa Landbys stiftelse för barn- och ungdomsverksamhet i Askims församling.

Från förr till nu

Vid 30-årsjubiléet visades en fotoutställning med bilder från Billdals gamla kyrka på Letsegårdsvägen, byggandet av den nuvarande kyrkan och ett flertal bilder från de gångna 30 åren i Billdals kyrka.

Billdals kyrka 1992.