Foto: K Sigge Dahlqvist

Trefaldighetsgården i Arboga

Församlingshemmen är till för oss alla!

Trefaldighetsgården
Trefaldighetsgården Foto: K Sigge Dahlqvist
Trefaldighetsgården, Arboga
Hökenbergsgränd 11, Arboga

150 meter från Heliga Trefaldighets kyrka mitt i Arboga ligger Trefaldighetsgården.

Församlingshemmet består av ett större samlingsrum där vi kan duka till max 75 personer. Rummet kan även avdelas med en skjutvägg. Det finns också ett mindre rum i direkt anslutning till samlingsrummet.

Vi kan erbjuda ett stort, fullt utrustat kök som du har tillgång till. Där lagar vi mat samt bakar kaffebröd och matbröd.
Trefaldighetsgården är lämplig för minnesstunder, dopfester, konferenser och sammanträden.

Trefaldighetsgården är en modern konferensanläggning. Här finns servering av kaffe/The och fikabröd samt smörgåsar och lättare maträtter.

Man får ej förtära alkoholhaltiga drycker i våra församlingshem.

Välkommen!

Kontakta husmor för mer information kring uthyrningspriser och för serveringspriser.

Ingredienser
Ingredienser till soppa Foto: K Sigge Dahlqvist