Kontakt

Annedals församling Besöksadress: Albin Holms Backe 10, 41346 GÖTEBORG Postadress: Albin Holms backe 10, 41346 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316160 E-post till Annedals församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

I församlingen finns Annedalskyrkan och Guldhedskyrkan och hit hör också sjukhuskyrkan på Sahlgrenska sjukhuset. I församlingen hittar du flera gudstjänster varje vecka, stor verksamhet för människor med funktionsnedsättningar, musikarrangemang, gemenskapsträffar, grupper av barn och unga, Bibelstudium, meditation och mycket mer.

Fjärde söndagen efter trefaldighet kl. 11. ATT INTE DÖMA. Präst Ove Fosse. Kollekt till Svenska kyrkans internationella arbete. Guldhedskyrkan.

Högmässa söndag 19 juni

Vi sätter snart igång gemenskapstäffarna för sommaren! Från den 22 juni till den 10 augusti varje onsdag kl.12 i Guldhedskyrkan. Inleds med andakt, därefter fika och umgänge.

Sommargemenskapsträff

Klockan 12 varje tisdag i juli går vi på konsert i Annedalskyrkan. Här möter oss opera och visor, jazz och Jussis örhängen.

Sommarkonserter

Guldhedskyrkans målargrupp och konstnärer ställer ut i Sjömanskyrkan i Skagen.

På liv och lust

Guldhedskyrkans målargrupp och konstnärer ställer ut i Sjömanskyrkan i Skagen.

Kontakta bokningscentralen och boka tid för dop, bröllop och begravning. Bokningscentralen svarar på frågor som rör kyrkliga förrättningar i tio kyrkor i centrum

Boka dop, vigsel och begravning i Annedals församling

Av och till är livet svårt, och alla hamnar vi i situationer då vi kan behöva tala med någon. Vänd dig gärna till församlingens präster och diakoner för enskilda samtal eller för att delta i samtalsgrupper.

Samtal och stöd

Kostar det nått? En begravning, en gudstjänst, ett samtal med någon som kan lyssna, en vigsel, ett föredrag. I kyrkan är svaret nästan alltid nej, det kostar ingenting, det är gratis. Men man kan för det mesta lägga lite pengar i kollekten, en slant som diakonerna omvandlar till en säng en natt åt en hemlös, en matkupong åt någon som är hungrig, en julklapp till den mamma som ingen har att ge till sitt barn. Det händer att det är entréavgift till konserter men då är det oftast andra arrangörer än kyrkan.

Det är du som är medlem som bekostar allt det här som är gratis. Tack för att du är medlem!

Inspirerande föredrag, mysig fika och sista onsdagen i månaden blir det sopplunch.

Gemenskapsträffen

Välkommen till Café Albin i Annedalskyrkan som börjar med andakt kl. 12.00