Other languages with Google Translate

Kontakt

Annedals församling Besöks- och postadress: Albin Holms Backe 10, 41346 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Annedals församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

I församlingen finns Annedalskyrkan och Guldhedskyrkan och hit hör också sjukhuskyrkan på Sahlgrenska sjukhuset. I församlingen hittar du flera gudstjänster varje vecka, stor verksamhet för människor med funktionsnedsättningar, musikarrangemang, gemenskapsträffar, grupper av barn och unga, Bibelstudium, meditation och mycket mer.

Kostar det nått? En begravning, en gudstjänst, ett samtal med någon som kan lyssna, en vigsel, ett föredrag. I kyrkan är svaret nästan alltid nej, det kostar ingenting, det är gratis. Men man kan för det mesta lägga lite pengar i kollekten, en slant som diakonerna omvandlar till en säng en natt åt en hemlös, en matkupong åt någon som är hungrig, en julklapp till den mamma som ingen har att ge till sitt barn. Det händer att det är entréavgift till konserter men då är det oftast andra arrangörer än kyrkan.

Det är du som är medlem som bekostar allt det här som är gratis. Tack för att du är medlem!