Kontakta oss

Kontakta församlingen på telefon eller e-post om du vill boka kyrklig förrättning, nå personalen eller tala med någon förtroendevald. Välkommen till våra kyrkor!

Boka dop, vigsel och begravning i Annedals församling

Kontakta bokningscentralen och boka tid för dop, bröllop och begravning. Bokningscentralen svarar på frågor som rör kyrkliga förrättningar i nio kyrkor i centrum.

Här hittar du kontaktuppgifter till alla oss som arbetar i Annedals församling:

Om Annedalskyrkan

Annedalskyrkan är en stor och vacker kyrka. Här firas temagudstjänster, hålls små och stora konserter och evenemang Skolklasser kommer till kyrkan för sommar- och julavslutning. Annedalskyrkan ligger vid Linnéplatsen med adressen Albin Holms backe 10.

Om Guldhedskyrkan

Guldhedskyrkan är centralt belägen i Guldheden. Adressen är Guldhedens kyrkbacke 2. Kyrkan har en vacker kyrksal som välkomnar till andakt och gudstjänst.