Kontakt

Angereds församling Besöks- och postadress: Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Angered Telefon: +46(31)7318200 E-post till Angereds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Verksamheter i Hjällbo kyrka

Hjällbo kyrka är öppen mån - tors ca kl. 08.00 - 16.30

Café och mat

Café och Second hand

Tisdagar kl. 14–16
Onsdagar och torsdagar kl. 12–16
Mötesplats för alla som gillar kaffe, kakor och 2hand. Soppa i församlingssalen på torsdagar kl. 12.

SOPPLUNCH
Torsdagar kl. 12

Samtal och gemenskap

Gemenskapsträffar för daglediga - START TORSDAG 6/9

En mötesplats med god mat och annat värdefullt innehåll för alla daglediga. Torsdagar kl. 12–13.30
Hela programmet

Gemenskapsträffar för arabisktalande

Onsdagar kl. 13-15

Torgkyrka

Torgkyrka för ideella medarbetare i Hjällbo kyrka som gillar att prata med folk och berätta om vad kyrkan gör i Angered. Vi brukar bjuda på kaffe och något till. Efter gudstjänst och kyrkkaffe tre söndagar under hösten.

Tillsammans - start 5/9

Varannan onsdagar kl. 16.30-19.00
Tillsammans är namnet på kyrkans verksamhet för unga och vuxna med funktionsvariationer i nordost.
Kontakt: John Werner och Agneta Ljungqvist

Sång och musik

Hjällbo unga röster - start onsdag 5/9

Onsdagar kl 17.00–17.45 för barn 7–9 år som tycker om att sjunga. Körledare Leif Tullhage. Uppehåll vid höst- och jullov.

Vuxenkören

Tisdagar kl. 10.30-11.30
En kör för daglediga i olika åldrar som gärna sjunger allt från Taube till Tranströmer, psalmer, visor och schlagers. Kören medverkar vid bl.a. äldreboenden och i gudstjänster.

Hjällbo kyrkas kör - START ONSDAG 5/9

Onsdagar kl. 19.00-20.30
Detta är kören med både dam- och herrstämmor. Har du lite körvana är det en fördel.

Barn och unga

Tillsammans

Varannan onsdagar kl 16.30-19 - START ONSDAG 5/9
Tillsammans är namnet på kyrkans verksamhet för barn, ungdomar och vuxna med intellektuella funktionsvariationer i Nordost.
Kontakt: John Werner och Agneta Ljungqvist

Kul i kyrkan | för barn 7-13 år - START TORSDAG 6/9

Varannan torsdag kl 17.00–19.00

En kul kväll i kyrkan med spel, dans, musik, pingis och pyssel för alla barn mellan 7 och 13 år. Under ledning av Leif Tullhage och unga ledare.

söndagsskola

Under gudstjänsttid. På söndagsskolan läser vi Bibel för barn, ber, ritar, sjunger, pysslar och spelar teater.