Verksamheter i Hjällbo kyrka

Café och Second hand

Tisdagar kl. 14.00–16.00
Onsdagar och torsdagar kl. 12.00–16.00
Mötesplats för alla som gillar kaffe, kakor och second hand. Soppa i församlingssalen på torsdagar kl. 12.00.

SOPPLUNCH
Torsdagar kl. 12.00
Soppa och nybakat bröd 40 kr. Kaffe och kaka 5 kr.

Samtal och gemenskap

Gemenskapsträffar för daglediga

En mötesplats med god mat och annat värdefullt innehåll för alla daglediga. Torsdagar kl. 12.00–13.30

Gemenskapsträffar för arabisktalande

Sång på arabiska och svenska, stöd med pappersarbete och föredrag.
Onsdagar kl. 13.00-15.00

Torgkyrka

Torgkyrka för ideella medarbetare i Hjällbo kyrka som gillar att prata med folk och berätta om vad kyrkan gör i Angered. Vi brukar bjuda på kaffe och något till. Efter gudstjänst och kyrkkaffe tre söndagar under hösten.

Tillsammansverksamheten i hjällbo är flyttad till gunnareds kyrka

Kontakt: Agneta Ljungqvist och John Werner

Sång och musik

Vuxenkören

Tisdagar kl. 10.30-11.30
En kör för daglediga i olika åldrar som gärna sjunger allt från Taube till Tranströmer, psalmer, visor och schlagers. Kören medverkar vid bl.a. äldreboenden och i gudstjänster.

Hjällbo kyrkas kör

Onsdagar kl. 19.00-20.30
Detta är kören med både dam- och herrstämmor. Har du lite körvana är det en fördel.

Barn och unga

Kul i kyrkan | för barn 7-13 år

Torsdag, ojämna veckor, kl 17.00–19.00

En kul kväll i kyrkan med spel, dans, musik, pingis och pyssel för alla barn mellan 7 och 13 år. Under ledning av Leif Tullhage och unga ledare.

söndagsskola

Under gudstjänsttid på söndagar. På söndagsskolan läser vi Bibel för barn, ber, ritar, sjunger, pysslar och spelar teater.