Foto: Anne-Li Sjölund

Alnö församling

Välkommen till vår församling! Vill du kontakta oss ring 060-55 36 50 under rådande omständigheter (Corona) är expeditionen stängd för besök. Telefontider är tisdag 10-12, 13-15, ons 13-15, tors 10-12, 13-15, fredag 10-12 Behöver du besöka oss? Välkommen att ringa och boka tid. Kyrkogårdsexpeditionen är öppen ons 13-15

Nya restriktioner från 1 juli med anledning av rådande pandemi.

Samlingar inomhus med anvisad sittplats: max 300 personer
I Alnö kyrka räknar vi med att det går att vara 80 personer exklusive medverkande.
Våra duktiga vaktmästare har märkt upp sittplatser så att alla sitter med avstånd.
I ett sällskap får man vara max 4 personer som sitter tillsammans.

Det finns även skyltar med information om vikten av att hålla avstånd och minska smittspridningen.

.

Med anledning av CORONA
Var noga med handhygienen och stanna hemma och ta hand om dig om du är sjuk. Alnö församling följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Stanna hemma om du är sjuk
Har du luftvägsinfektion, även med lindriga symptom ska du stanna hemma även ett par dagar efter att du är frisk. Skydda äldre människor  och människor med underliggande sjukdomar. Minska spridningen av viruset i samhället. Vi som anställda har ansvar att se till att människor som uppvisar sjukdomssymtom inte deltar i verksamhet eller vistas i våra lokaler.

I övrigt gäller följande för att förhindra smitta:
Tag inte i hand
Tvätta händerna ofta-vid behov använd handsprit

Om du som församlingsbo har behov av att prata med någon är du välkommen att kontakta:
Kyrkoherde Annette Nordlinder   060-553654
Komminister Stefan Andersson    060-553655
Komminister Dennis Gårdman      060-553657
Diakon Kajsa Elfström                   060-553656
Diakoniassistent Andreas Idh       060-553666

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv.
Så fort nya direktiv kommer återkommer vi.

Tack för er förståelse och ta hand om dig.