Alnö församling

Kontakt

Alnö församling Besöksadress: Raholmsvägen 9, 86531 ALNÖ Postadress: BOX 93, 86521 ALNÖ Telefon: +46(60)553650 E-post till Alnö församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Alnö församling

"Allt verkligt liv är möte" Martin Buber

Vi blir till och fördjupas som människor genom relationer till andra.

Alnö församling vill värna om möjligheter till möten genom att vara medvandrare  på människors livsresa.

Välkommen  på sommarmusik i Alnö församling

Sommarmusik

Välkommen på sommarmusik i Alnö församling

Välkommen till våra caféträffar i Alnö församlingsgård och
till Göstas café vid Alnö gamla kyrka

Sommarcafé

Välkommen till våra caféträffar i Alnö församlingsgård och till Göstas café vid Alnö gamla kyrka

"Låt barnen komma hit till mig och hindra dom inte: Guds rike tillhör sådana som de"

Barn och Ungdomsverksamhet

Musiken utgör en stor del av kyrkans verksamhet. Den berikar vårt gudstjänstliv, såväl i det stora som det lilla sammanhanget.

Musik och körverksamhet

Betala via din mobil

Du är viktig för oss  i Alnö församling!

Du är viktig för oss i Alnö församling!