I kristen djupmeditation mediterar man sittande på knä med händerna vilande i knät.
Foto: Magnus Aronson / IKON

I behov av stillhet och meditation? Kom på retreat!

Dagar att hämta in sin själ, komma under ytan av livet.

1-dags retreat

Vid två tillfällen under våren erbjuds 1-dags retreat på Klostergården och i Klosterkyrkan. För frågor och anmälan, kontakta Magnus Persson.

18 april 09.00-18.00   ”Medan hemligheten djupnar...”

Anmälan senast 6 april.

Upplägg

Dagarna börjar med frukostfika och information. Därefter tystnad. Meditation med möjlighet till introduktion, tid att läsa, reflektera, promenera eller ha ett enskilt samtal med någon av ledarna. Morgon, middagsbön och avslutande mässa i Klosterkyrkan. Lunch, fika och enklare kvällsmåltid serveras. Kostnadsfritt.

Retreat i Kroatien 27 maj – 3 juni

”I Guds tystnad får jag vara”

Det lilla Franciskanklostret på ön Krapanj erbjuder en fantastisk miljö för retreat.

Resan dit inramas av två dagars utflykter i den vackra omgivningen och fyra dagar i stillhet.

Helpension på klostret 40/50€ beroende på val av rum. Flygresa och transit tillkommer.

> Mer information finns här

Retreat i pastoratets regi

Prenumerera via RSS
Magnus Persson

Mer om Magnus Persson

Komminister. Ansvarig för kyrkvärdar, textläsare, dopvärdar och internationella gruppen. Håller i Livsstegen, meditation och retreater.