Vittsjö-Verums pastorat

Välkomna till oss! Besök gärna någon av våra kyrkor i Emmaljunga, Verum och Vittsjö. Gudstjänsttider hittar ni i kalendern eller via kyrkappen. Vill ni boka tid för en kyrklig händelse som t ex dop eller vigsel eller har frågor angående gravar kontakta pastorsexpeditionen 0451-236 50 eller vittsjo.pastorat@svenskakyrkan.se. I nuläget tar vi inte emot spontana personliga besök på expeditionen men nås via tel 0451-23650 så mycket verksamheten tillåter. Övrig tid telefonkontakt med präst enligt information på telefonsvarare.

OBS!

Med anledning av Coronaviruset:

Vår målsättning är att verksamhet i pastoratet skall genomföras i den mån det är möjligt och på ett så säkert sätt som möjligt.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi kommer uppdatera i den takt vi får vidare information.

I nuläget gäller ett stort eget ansvar:

Att tvätta händerna ordentligt och ofta

Att inte sprida smitta utan stanna hemma vid minsta tecken på symptom

Att iaktta särskild försiktighet i mötet med särskilt utsatta grupper – särskilt äldre och sjuka.

Viss verksamhet kommer att pausa tills vidare – information kommer uppdateras fortlöpande – annan verksamhet kommer justeras så att arrangemanget blir så säkert det kan bli. Det är dock viktigt att varje person gör en egen riskbedömning.

kyrknytt