Vittsjö-Verums pastorat

Välkomna till oss! Besök gärna någon av våra kyrkor i Emmaljunga, Verum och Vittsjö. Gudstjänsttider hittar ni i kalendern eller via kyrkappen. Vill ni boka tid för en kyrklig händelse som t ex dop eller vigsel eller har frågor angående gravar kontakta pastorsexpeditionen 0451-236 50 eller vittsjo.pastorat@svenskakyrkan.se. I nuläget tar vi inte emot spontana personliga besök på expeditionen men nås via tel 0451-23650 så mycket verksamheten tillåter. Övrig tid telefonkontakt med präst enligt information på telefonsvarare.

Nedan kan ni följa pastoratets händelser på Facebook genom att scrolla i rullningslisten till höger i rutan

Kyrknytt

kyrknytt Foto: Gustaf Hellsing /Ikon
Swish-nummer till församlingarna

Vår kyrkoherde Stefan Dahlström är pappaledig deltid och arbetar mån-ons under hösten -22 och våren-23.

Tillförordnad kyrkoherde to-fre är Sven Röstin

Under denna tid vikarierar Christer Frostensson som präst hos oss.
Hans telefonnummer är: 073-441 12 44