Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Katekumenat

Längtar du efter att, tillsammans med andra, få samtala om livet och tron? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? Då kan Katekumenatet – en vuxen väg till tro – vara något för dig!

Katekumenatet kännetecknas av fyra steg med fyra gudstjänster, där du tillsammans med andra söker efter en personlig kristen tro.

Det kan också vara så att du har en tro men önskar att fördjupa din syn på livet och tron. Oavsett hur din egen väg ser ut är du välkommen att vara med i katekumenatet!

Korset vid havet
Bild: Ole Kaspersen

Denna samtalsgrupp vänder sig till vuxna som söker en tro. Kanske blev du aldrig döpt eller konfirmerad? Kanske funderar du på att bli det som vuxen istället?

Läs mer om Katekumenatet - Livsfrågor och tro i en samtalsgrupp, eller kontakta församlingsexpeditionen.