Foto: Mattias Wahlgren

Gudstjänst

Söndagens gudstjänst är veckans höjdpunkt. Vi firar mässa och ber böner för vår stad, vår ö och för alla som bor och vistas här. Det innebär kanske att vi ber även för dig, varje söndag, året runt.

Även under veckan firas gudstjänst i olika former - vi strävar efter att ha ett rikt gudstjänstliv med något för alla!

Återkommande mässor, gudstjänster samt andakter i församlingen hittar du i veckorna på:
Tisdagar  13.00 Mässa på lasarettet.
Onsdagar 8.30 Mässa i domkyrkan. 15.00 Gudstjänst på Pjäsen. 16.00 Gudstjänst på Fältgatan. 18.00 Aftongudstjänst i domkyrkan.
Torsdagar 15.30 Gudstjänst på Korpen.
Fredagar 12.00 Stiftsmässa i domkyrkan. Var fjärde vecka är det klockan 14.00 Gudstjänst på Åkermanska och klockan15.30 Gudstjänst på Solrosen.
Söndagar 10.00 Högmässa i Visborgskyrkan • 11.00 Högmässa i domkyrkan • 18.00 Mässa, mässa i Taizéton, gudstjänst eller önskepsalmsgudstjänst • 14.30 Gudstjänst på Gotlands sjukhem jämna veckor • 15.00 Gudstjänst på Gråbo seniorboende ojämna veckor. Sök i kalendariet för nästa tillfälle.

Om förändringar skulle uppstå, står aktuella datum och tider i kalendariumet på vår hemsida (klicka på en av symbolerna längst uppe i högra hörnet) samt i predikoturerna som publiceras i GA/GT varje fredag.

Tre av församlingens altare i en bild

Våra kyrkor

Tre vackra, och olika, kyrkorum finns i Visby domkyrkoförsamling. Har du upptäckt de alla än?

Gudstjänster och andakter att se i efterhand

Missade du någon av de tidigare gudstjänsterna eller andakterna som församlingen lade ut på hemsidan under våren? Du hittar dessa i så fall här.