Musik i sommarkväll onsdag 22 juni kl 19.00

Sommarens första Musik i sommarkväll - Piporgel och Trummor. Välkomna till Vindelns kyrka onsdag 22 juni kl 19.00 och konsert med Niklas och Olov Lindroth samt Elvira Seger.

Piporgel och Trummor är en fusion av folkmusik, improvisation och beats som framförs med piporgel och trumset. Denna sommar har projektet sin turnepremiär med start i Vindelns Kyrka.

Olov Lindroth är folkmusikpianist med en fabless för improvisation, och har därtill arbetat som kantor i Västerbotten. Har turnerat i Norden med Adeln och Klyv-Olle Trio. Är bosatt i Stockholm men kommer från Vindeln.

Niklas Lindroth är frilansande trumslagare med bakgrund i jazz och hiphop, verksam bland annat med akterna The Bluetonics och Fröken B & Ouroboroz. Är bosatt i Umeå, men kommer från Vindeln.

Elvira Seger är saxofonist och komponist. Har sina rötter i jazzen och har skrivit musikalerna Havet och Innanförskogen. Gästar alla föreställningar i Vindeln denna sommar och är bosatt i Kopparnäs.