Liten & stor. Fika, sångstund, samtal, lek och pyssel

Välkommen till Liten & stor i Vindelns församlingsgård, Granö kyrka och Tvärålunds bönhus.

Liten & stor är för dej som kanske är hemma med dina barn och vill träffa andra barn och föräldrar. Vi fikar eller äter tillsammans, sjunger, leker, pysslar och samtalar. Liten & stor träffas i Vindeln, Granö och Tvärålund. Du behöver inte föranmäla dig. Fikat eller maten kan du betala med Swish.

Liten och stor i Vindeln träffas tisdagar i församlingsgården mellan kl. 9.30 - 11.30. Vi börjar med drop-in-fika, sjunger och pysslar. Fikat kostar 10 kr för vuxna, barnen fikar gratis.

Liten och stor i Granö träffas torsdagar i Granö kyrka mellan kl. 9.30- 11.30. Vi börjar med drop-in-fika, sjunger och pysslar. Fikat kostar 10 kr för vuxna, barnen fikar gratis.

Liten och stor i Tvärålund träffas fredagar i Tvärålunds bönhus mellan kl. 9.30- 11.30. Vi börjar med en kopp kaffe, sjunger, pysslar och till lunch äter vi korv med bröd. 20 kr för vuxna, barnen äter gratis.
Liten & stor i Tvärålund startar upp för hösten fredag 20 september.

Vi ses!

Du hittar även Liten & stor på Facebook.
Liten & stor i Vindeln >>>
Liten & stor i Granö >>>
Liten & stor i Tvärålund >>>

Det är vi som jobbar med Liten & stor:

Mats Renman

Barn och familj, Informatör