Foto: Fredrik Carlin

Konfirmand i Vikingstad

BLI KONFIRMAND! Varför finns jag? Finns Gud? Vad ska jag göra med mitt liv? Duger jag? Vad händer när jag dör? Vågar jag tro på kärleken? Vad betyder det att vara döpt?

Att vara konfirmand är att följa med på en upptäcktsresa där du kan finna spännande skatter på vägen. Vi pratar livsfrågor och tro, åker på läger, har kul, träffar nya vänner och mycket mer…

Konfirmation i Vikingstad!

Vill du göra någonting utöver det vanliga? Vill du ha ett ”break” från vardagen. Kanske uppleva något nytt? Välkommen till Onsdagskonfa i Vikingstad! Här har just du möjlighet att upptäcka mer om Gud och den där Jesus som man pratar om, vad som händer i kyrkan och varför. Vi startar 1:a advent med en helgträff. Under vårterminen fortsätter vi sedan våra träffar på onsdagar. I samband med påsklovet åker vi på en resa och när sommaren är här så blir det ett tredagarsläger på Vårdnäs! Vi avslutar med konfirmation 18 juni 2023.

Startdatum 27 november 2022
Sista anmälningsdag 1 augusti 2022 via länken:

Kan alla bli konfirmerade? Måste man tro på Gud för att vara konfirmand? Jag är inte döpt...?

Du behöver inte vara döpt innan för att vara med i en konfirmandgrupp. Du behöver inte alls vara säker på att du tror på Gud. Om du tror, tvivlar eller bara är nyfiken så är du välkommen. Om du har en kompis som är intresserad men inte fått inbjudan, är det inga problem. Kontakta oss.

Att vara med under konfirmandåret innebär inte att du måste bli konfirmerad. Du kan börja och sen bestämma dig om du vill fortsätta. Om du inte redan är döpt så kan du bli det innan konfirmationen.

Hoppas att vi ses!

Fredrik, Josefin och alla unga ledare

Jag trodde att man skulle läsa en massa böcker om kristendom, men vi har mest hittat på roliga saker med varandra. En jättekul grej! Jag har sett fram emot onsdagarna!

Elvira

Jag har lärt mig om hela kyrkoåret, men framför allt hur man ska vara mot varandra. Det visste man kanske innan, men vi har pratat mycket om värdegrunder och sånt. Att man ska bli accepterad för den man är.

Emma