Lunchmusik och soppa

Kyrkomusikerna bjuder på ett musikprogram och efteråt är Du välkommen till dukat bord!

Välkommen på lunchmusik och soppa!

Följande datum bjuder vi in till lunchmusik i Vellinge kyrka och soppa på Gästis:

24/2, 24/3 och 28/4

Inled gärna med en stunds musik i Vellinge kyrka kl 12.00. Från kl 12.15 serveras det god soppa med bröd och kaffe med liten kaka. Kostnad 30 kr.

Följande datum bjuder vi in till lunchmusik i Västra Ingelstads kyrka och soppa i församlingshemmet.

14/4 kl 12.00 är det skärtorsdagsmässa i Västra Ingelstads kyrka och efteråt serveras det god soppa med bröd och kaffe med liten kaka i församlingshemmet. Kostnad 30 kr.

12/5 kl 12.00 bjuds det på orgelmusik i Västra Ingelstads kyrka och efteråt serveras det god soppa med bröd och kaffe med liten kaka i församlingshemmet. Kostnad 30 kr.

Möjlighet finns till samtal med präst och diakon.

Varmt välkomna!