Ung i kyrkan

Ur organisationen Svenska Kyrkans Unga syftesparagraf: " Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro."

Vi träffas i en öppen gemenskap för att umgås, fundera kring liv och tro, fika, leka, diskutera och fira andakt bland mycket annat. Grupperna är kostnadsfria. Ingen anmälan.

Ungdomskören (från 14-24 år) 

Körrummet på Ankaret, Vellinge tisdagar kl 18-19.30. 
Både tjejer och killar är välkomna. Vi sjunger bland annat gospel, pop, musikaler och psalmer. Vi brukar också göra en körresa på vårterminen. 
För mer information kontakta gärna kyrkomusiker Bengt Jakobsson tel: 0703-49 26 88

Ledarkåren

För ungdomar mellan 15-18 år finns möjlighet att under 1-2 år gå en grundläggande ledarutbildning i Svenska kyrkan. I samband med att man går utbildningen ges möjlighet att vara ledare i någon av församlingens grupper. Det enda krav som ställs är att man är konfirmerad i Svenska kyrkan och har ett intresse av att vara ledare. Klicka gärna på konfirmationsfliken här på hemsidan för att se vilka grupper som finns nästa år och skriv ett önskemål på vilken grupp du hade önskat vara ledare i. 
För mer information kontakta församlingspedagog Cecilia Persson tel: 0703-49 26 86

Seniorledarkåren

Du kan fortsätta att vara ledare och få utbildning efter ledarkåren, då du kan vara med i vår seniorledarkår. Kåren träffas en gång i månaden under terminerna och ger möjlighet att utvecklas ytterligare i sitt ledarskap. Detta genom att bygga på sin ledarförmåga inom konfirmandverksamheten och även inom församlingens olika ungdomsverksamheter, barnverksamheter och gudstjänster. Att vara med i seniorledarkåren kräver att du varit med i ledarkåren under 2 år.
För mer information kontakta församlingspedagog Cecilia Persson tel: 0703-49 26 86

Ungdomsgruppen (från åk 8) 

Sugen på att fortsätta umgås? Ungdomsgruppen träffas varannan måndag med start 12/9 kl 19.30 på Ankaret i Vellinge. Vi bjuder alltid på fika. Vid första träffen får man vara med och komma med förslag på vad vi ska hitta på under terminen. För mer information kontakta gärna församlingspedagog Helena Eriksson tel: 0703-49 01 22

Välkomna!

Folder ungdomsverksamhet