Anmälan till vinter/sommarkonfirmation

Här kan du anmäla till konfirmation i pastoratet

Vinterläsning 21/22:

Konfirmationsläsningen börjar den 26 september och konfirmationen kommer att ske i Västra Karups kyrka den 23 april 2022. Träffarna kommer att ske företrädesvis på söndagar (heldag) ca 1 gång per månad. Vi åker på läger gör utflyckter och pratar om tro och tradition. Fika/lunch ingår. Varje konfirmand får bibel, psalmbok och konfirmationskort mm.

Sommarläsning:

Konfirmationsläsningen startar måndagen den 4 juli 2022. Konfirmation i Torekovs kyrka den 23 Juli.

Vi träffas under tre veckor. Första och sista veckan är vi i Torekov. Under andra veckan är vi på läger på Hallands Väderö. På söndagarna under konfirmationstiden deltager vi i gudstjänsterna i Torekovs kyrka.

Församlingen tar ut en kostnad för konfirmanden. I denna kostnad ingår allt: Läromedel, all mat på ön, boendet på ön, fika i land, fotografering, färjetransport o.s.v. kostnaden för 2022 är 4.500 kr. Anmälnings avgift 500 kr

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här!

Välkommen att vara med oss som konfirmand. Det är en spännande och kul tid som handlar om dig och livets stora och små frågor- och hur Gud har med det att göra. Träffarna innehåller allt från diskussioner samtal, film, musik, andakter till att bara vara. Att gå i kyrkan hör också till.

Sommarläsning 2022. Vi önskar en hel grupp med 16 konfirmander. Om det visar sig att intresset är stort för konfirmation kommer vi att inrätta ett kösystem för att ev. starta två grupper.