Västra Bjäre pastorat

Kontakt

Västra Bjäre pastorat Besöksadress: FÖRSAMLINGSVÄGEN 9, 26974 VÄSTRA KARUP Telefon: +46(431)360400 E-post till Västra Bjäre pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anmälan till sommarkonfirmation

Här kan du anmäla till sommarkonfirmation i Torekov

Konfirmationsläsningen startar i regel måndagen efter midsommar (grupp 1) efter midsommarhelgen respektive en vecka senare (grupp 2).
2018 kommer vi dock satsa på att fylla grupp 2 först. Detta för att vi skall bli en hel grupp med 16 konfirmander. Om det visar sig att intresset är stort för konfirmation, kommer vi att "öppna" för konfirmation i grupp 1. Då finns det möjligheter att flytta från grupp 2 till grupp 1. Ange i anmälan i så fall, att du kan tänka dig grupp 1.

Hör av Dig till oss präster om Du undrar om något

Fredrik & Anders

Vi träffas under tre veckor. Första och sista veckan är vi i Torekov. Under andra veckan är vi på läger på Hallanads Väderö. På lördagen under tredje veckan firar vi konfirmation i Torekovs kyrka kl 11.00.

Församlingen tar ut en kostnad för konfirmanden. I denna kostnad ingår allt: Läromedel, all mat på ön, boendet på ön, fika i land, fotografering, färjetransport o.s.v. Kostnaden för 2017 beräknas till 4.000:-

Välkommen med din anmälan!

Viktigt!!

Du skall få en bekräftelse på anmälan från oss inom några dagar. Under sommaren kan det ta lite längre tid.. Har du inte fått det, kontrollera att du angivit rätt emailadress! Om problemet kvarstår hör av dig till expeditionen, 0431-360400 eller till kyrkoherde Fredrik Westerlund, se nedan.

Av tekniska skäl används inget digitalt formulär. Det är helt enkelt inte tillförlitligt. Du kommer istället få fylla i ett vanligt word-dokument som du hittar här och som du sparar och mailar tillbaka. Ersätt ......... med dina uppgifter. Maila dokumentet till sommarkonfa2017@vastrabjare.se.

Fredrik Westerlund

Västra Bjäre pastorat