Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Anmälan till sommarkonfirmation

Här kan du anmäla till sommarkonfirmation i Torekov


Konfirmationsläsningen startar i regel måndagen efter midsommar (grupp 1) efter midsommarhelgen respektive en vecka senare (grupp 2).
2020 kommer vi  satsa på att fylla grupp 2 först. Detta för att vi skall bli en hel grupp med 16 konfirmander. Om det visar sig att intresset är stort för konfirmation, kommer vi att "öppna" för konfirmation i grupp 1. Då finns det möjligheter att flytta från grupp 2 till grupp 1. Ange i anmälan i så fall, att du kan tänka dig grupp 1.

Vi träffas under tre veckor. Första och sista veckan är vi i Torekov. Under andra veckan är vi på läger på Hallands Väderö. På lördagen under tredje veckan firar vi konfirmation i Torekovs kyrka kl 11.00.

Församlingen tar ut en kostnad för konfirmanden. I denna kostnad ingår allt: Läromedel, all mat på ön, boendet på ön, fika i land, fotografering, färjetransport o.s.v. Kostnaden för 2019 beräknas till 4.200:-

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här! 

2020 kommer vi satsa på att fylla grupp 2 först. Detta för att vi skall bli en hel grupp med 16 konfirmander. Om det visar sig att intresset är stort för konfirmation, kommer vi att "öppna" för konfirmation i grupp 1. Då finns det möjligheter att flytta från grupp 2 till grupp 1. Ange i anmälan i så fall, att du kan tänka dig grupp 1.