Anmälan till sommarkonfirmation

Här kan du anmäla till sommarkonfirmation i Torekov

Konfirmationsläsningen startar i regel måndagen efter midsommar (grupp 1) efter midsommarhelgen respektive en vecka senare (grupp 2).
2021 kommer vi  satsa på att fylla grupp 2 först. Detta för att vi skall bli en hel grupp med 16 konfirmander. Om det visar sig att intresset är stort för konfirmation, kommer vi att "öppna" för konfirmation i grupp 1. Då finns det möjligheter att flytta från grupp 2 till grupp 1. Ange i anmälan i så fall, att du kan tänka dig grupp 1.

Vi träffas under tre veckor. Första och sista veckan är vi i Torekov. Under andra veckan är vi på läger på Hallands Väderö. På lördagen under tredje veckan firar vi konfirmation i Torekovs kyrka kl 11.00.

Församlingen tar ut en kostnad för konfirmanden. I denna kostnad ingår allt: Läromedel, all mat på ön, boendet på ön, fika i land, fotografering, färjetransport o.s.v. Kostnaden för 2021 beräknas till 4.500:-

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här!

2021 kommer vi satsa på att fylla grupp 2 först. Detta för att vi skall bli en hel grupp med 16 konfirmander. Om det visar sig att intresset är stort för konfirmation, kommer vi att "öppna" för konfirmation i grupp 1. Då finns det möjligheter att flytta från grupp 2 till grupp 1. Ange i anmälan i så fall, att du kan tänka dig grupp 1.