Anmälan till vinter/sommarkonfirmation

Här kan du anmäla till konfirmation i pastoratet

Vinterläsning 20/21:

Konfirmationsläsningen börjar den 22 oktober och konfirmationen kommer att ske i Västra Karups kyrka den 17 april 2021. Träffarna kommer att ske företrädesvis på söndagar (heldag) ca 1 gång per månad. Vi åker på läger gör utflyckter och pratar om tro och tradition. Fika/lunch ingår. Varje konfirmand får bibel, psalmbok och konfirmationskort mm.

Sommarläsning:

Konfirmationsläsningen startar i regel måndagen efter midsommar (grupp 1) efter midsommarhelgen respektive en vecka senare (grupp 2).
2021 kommer vi  satsa på att fylla grupp 2 först. Detta för att vi skall bli en hel grupp med 16 konfirmander. Om det visar sig att intresset är stort för konfirmation, kommer vi att "öppna" för konfirmation i grupp 1. Då finns det möjligheter att flytta från grupp 2 till grupp 1. Ange i anmälan i så fall, att du kan tänka dig grupp 1.

Vi träffas under tre veckor. Första och sista veckan är vi i Torekov. Under andra veckan är vi på läger på Hallands Väderö. På lördagen under tredje veckan firar vi konfirmation i Torekovs kyrka kl 11.00.

Församlingen tar ut en kostnad för konfirmanden. I denna kostnad ingår allt: Läromedel, all mat på ön, boendet på ön, fika i land, fotografering, färjetransport o.s.v. Kostnaden för 2021 beräknas till 4.500:-

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här!

Välkommen att vara med oss som konfirmand. Det är en spännande och kul tid som handlar om dig och livets stora och små frågor- och hur Gud har med det att göra. Träffarna innehåller allt från diskussioner samtal, film, musik, andakter till att bara vara. Att gå i kyrkan hör också till.

Sommarläsning 2021 kommer vi satsa på att fylla grupp 2 först. Detta för att vi skall bli en hel grupp med 16 konfirmander. Om det visar sig att intresset är stort för konfirmation, kommer vi att "öppna" för konfirmation i grupp 1. Då finns det möjligheter att flytta från grupp 2 till grupp 1. Ange i anmälan i så fall, att du kan tänka dig grupp 1.