Foto: Matilda Hildingsson

Skerike kyrka & prästgård

Välkommen till Skerike kyrka. En uppskattad plats för dop, bröllop och konserter. Här ser du vad som är på gång och kan titta på bilder från kyrkan.

Kontakta oss

Vill du veta öppettider, adress eller söker du någon som jobbar i Skerike kyrka? Eller vill du kontakta församlingsrådet? Här finns alla kontaktuppgifter.

Verksamhet

Svenska kyrkan är en mötesplats för alla - barn och familj, ungdom och vuxna. Kyrkan är också en naturlig del av vardagen, till exempel i skolor och på sjukhus. På den här sidan hittar du hela Svenska kyrkan Västerås verksamhet samlad.

Om Skerike kyrka

Läs om Skerike kyrka, om en av de äldsta stenkyrkorna i Västerås och om altarskåpet från 1400-talet.

KALENDER

I kalendern hittar du gudstjänster och annan öppen verksamhet. Gruppverksamhet hittar du under Verksamhet.

Har du några frågor eller funderingar, kontakta växeln på tel 021-81 46 00, vardagar kl 8-16.