Foto: Matilda Hildingsson

Kyrkbacksgården

Välkommen till Kyrkbacksgården. Här finns många mötesplatser och möjlighet att hyra lokaler för möten och konferenser. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Vill du veta öppettider, adress eller söker du någon som jobbar på Kyrkbacksgården? Eller vill du kontakta församlingsrådet? Här finns alla kontaktuppgifter.

Verksamhet

Svenska kyrkan är en mötesplats för alla - barn och familj, ungdom och vuxna. Kyrkan är också en naturlig del av vardagen, till exempel i skolor och på sjukhus. På den här sidan hittar du hela Svenska kyrkan Västerås verksamhet samlad.

Hyr möteslokal

På Kyrkbacksgården finns de allra bästa förutsättningarna för goda möten i trivsamma, tillgänglighetsappanpassade och välutrustade lokaler.

Kyrka för FairTrade

Flera av Västerås kyrkor är diplomerade som Kyrka för FairTrade. Här kan du läsa mer om vad det innebär.

Swish för kollekt & betalning

Nu kan du swisha ditt bidrag till Svenska kyrkans kollekt.

KALENDER

I kalendern hittar du gudstjänster och annan öppen verksamhet. Gruppverksamhet hittar du under Verksamhet.

Har du några frågor eller funderingar, kontakta växeln på tel 021-81 46 00, vardagar kl 8-16.