Foto: Matilda Hildingsson

Bäckbykyrkan

Välkommen till Bäckbykyrkan - bärare av hopp och tro. Hos oss hittar du öppen verksamhet för barn och många andra mötesplatser. Här ser du vad som är på gång i kyrkan.

Kontakta oss

Vill du veta öppettider, adress eller söker du någon som jobbar i Bäckbykyrkan? Eller vill du kontakta samarbetsrådet? Här finns all kontaktinformation.

Verksamhet

Svenska kyrkan är en mötesplats för alla - barn och familj, ungdom och vuxna. Kyrkan är också en naturlig del av vardagen, till exempel i skolor och på sjukhus. På den här sidan hittar du hela Svenska kyrkan Västerås verksamhet samlad.

Om Bäckbykyrkan

Läs om Bäckbykyrkan, om den moderna samarbetskyrkan mitt i stadsdelens centrum.

Kvinna som surfar på sin dator

Bäckbykyrkans tidning på webben

Här kan du läsa vår tidning i smidigt webbformat. Du hittar spännande intervjuer, artiklar om tro och livet och information om vad som är på gång i kyrkan.

Aktuellt från EFS

Här hittar du information från EFS-föreningen i Västerås.

KALENDER

I kalendern hittar du gudstjänster och annan öppen verksamhet. Gruppverksamhet hittar du under Verksamhet.

Har du några frågor eller funderingar, kontakta växeln på tel 021-81 46 00, vardagar kl 8-16.