Tuve-Säve församling

Kontakt

Tuve-Säve församling Besöksadress: Tuve torg 1 A, 41745 Göteborg Postadress: Box 100 07, 40070 Göteborg Telefon: +46(31)7315520 E-post till Tuve-Säve församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tuve-Säve församling

- En av fyra församlingar på Hisingen i Göteborg. Vi vill vara en gemenskap - med och kring Kristus och erbjuder olika mötesplatser där vi tillsammans kan få växa och inspireras som människor.

Allhelgonahelgen är en tid att minnas dem som gått ur tiden. I Säve, Tuve och Rödbo är kyrkorna öppna för ljuständning, det bjuds på kaffe och det finns möjlighet till samtal med en präst eller diakon. Under lördagen och söndagen blir det traditionsenligt både musik- och minnesgudstjänster. (Se detaljerad info på nästa sida för tid och plats.) Varmt välkomna till någon av våra fem kyrkor!

Välkommen i allhelgonatid!

Den 17 september var det kyrkoval i Svenska kyrkan. Här hittar du valresultatet över landet för val till kyrkomöte, stiftsfullmäktige och kyrkofullmäktige.

Så gick det i kyrkovalet