Other languages with Google Translate

Kontakt

Tuna-Attmars församling Besöks- och postadress: Rännövägen 5, 86431 Matfors Telefon: +46(60)535430 E-post till Tuna-Attmars församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tuna-Attmars församling

- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn- och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Alla barngrupper startar v. 3. onsdagsgruppen Sångpysslarna är för närvarande fulltecknad.

Pastorsexpedition

Pastorsexpeditionen finns på Rännövägen 5, 864 31 Matfors.

Telefon: 060-53 54 30

Telefon- och besökstid måndag, tisdag och fredag 9.00-12.00, torsdag 13.00-16.00.

Expeditionen är stängd på onsdagar.
Behöver du besöka oss på annan tid? Välkommen att ringa och boka tid!
www.facebook.com/tunaattmar
e-post: tuna-attmars.forsamling@svenskakyrkan.se

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-53 43 37 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30