Tuna-Attmars församling

- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn- och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Kyrkorna öppna för besök, bön och ljuständning
Adventsandakt kl. 11.00 och 12.00.

Vi följer de nya reglerna angående max antalet besökare.

Tuna kyrka Söndag 6 december kl. 10.00-13.00

Kyrkorna öppna för besök, bön och ljuständning Adventsandakt kl. 11.00 och 12.00. Vi följer de nya reglerna angående max antalet besökare.

ställer in resten av höstterminen 2020.  Pga de nya restriktioner som kommit angående Covid-19.

Barn-Ungdoms och körverksamheter

ställer in resten av höstterminen 2020. Pga de nya restriktioner som kommit angående Covid-19.

Öppna kyrkor: Tuna kyrka, Attmars kyrka och Lillkyrkan

Tuna- och Attmars kyrkor är öppna för besök, bön och ljuständning: måndag, tisdag och onsdag kl. 10.00-15.00. Lillkyrkan är öppen för besök, bön och ljuständning: måndag, tisdag, onsdag kl. 11.00-13.00 med start vecka 49.

Kontakta Pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30 för vidare kontakt med församlingens präster och medarbetare.

Vid behov av samtalsstöd eller stöd på annat sätt:

Coronaviruset och verksamheten
i Tuna-Attmars församling

Svenska kyrkan Tuna-Attmars församling följer noga den rapportering och rådgivning som svenska myndigheter ger med anledning av Coronaviruset. Har du planerat att besöka något hos oss? Tag då för vana att titta i vår kalender. Om det sker någon förändring eller om evenemanget ställs in så kan du enkelt se det i kalendern. Skydda Dig och andra från smittspridning, vi uppmanar alla att vara noga med handhygien och känner Du minsta symptom på förkylning eller feber, vänligen stanna hemma. Även om man själv inte känner sig orolig att få viruset finns det människor omkring oss som gör det och som tillhör riskgrupper. Så om du inte vill göra det för din egen skull, gör det för andras. Tänk på era medmänniskor.

Mer information hittar du på www.svenskakyrkan.se

Om Du är  ledsen eller känner oro för det som händer är du välkommen att kontakta oss. Tel. 060-53 54 30 eller ring jourhavande präst på 112.

Rännövägen 5
Stängt för besök tills vidare
pga myndigheternas rekommendationer angående smittoskyddet för Covid-19
Telefontider:
Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag 9.00-.12.00,
Onsdag Stängt.
Fonder kan förmedlas via telefon 060- 53 54 30

Pastorsexpditionen

Rännövägen 5 Stängt för besök tills vidare pga myndigheternas rekommendationer angående smittoskyddet för Covid-19 Telefontider: Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag 9.00-.12.00, Onsdag Stängt. Fonder kan förmedlas via telefon 060- 53 54 30

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-220 28 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30