- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn- och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Varje medlem är en viktig pusselbit i kyrkans vittomfattande verksamhet. Här kan du läsa vad du som medlem bidrar till att stödja i Tuna-Attmars församling.

Varför tillhöra Svenska kyrkan?

Tuna-Attmars församling söker en komminister fr o m 2018

Komminister sökes

Tuna-Attmars församling söker en komminister fr o m 2018

Vi byter fakturaadress

Ny fakturaadress från och med 2018-01-01

Gruppstart för vårterminen vecka 3.

Barnverksamhet 2018

Gruppstart för vårterminen vecka 3.

Gruvarbetare i Sydafrika skjuten vid demonstration. Med bara några veckor kvar till gruvindustrins årliga internationella investeringsmässa ökar spänningarna i gruvsamhällen där människors rättigheter dagligen kränks.

Internationella bloggen

Barn världen över berövas rätten till fullvärdiga liv! Det kan vi inte tolerera. Därför arbetar vi mot sexuella övergrepp och våld. Vi vill ge barn möjlighet till trygghet, skydd, utbildning, mat och vatten. Vi kämpar för att barnens röster ska höras. Var med i årets julkampanj!

Julkampanjen 2017 - Jag är ett liv!

Pastorsexpedition

Pastorsexpeditionen finns på Rännövägen 5 i Matfors.

Expeditionens besökstid      Telefontid
Måndag     10-12                   10-12, 13-15
Tisdag        10-12                   10-12, 13-15
Onsdag       stängt
Torsdag      10-12                  10-12, 13-15
Fredag        10-12                  10-12, 13-15

Behöver du besöka oss på annan tid?
Välkommen att ringa och boka tid!

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-53 43 37 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30

Måndagar 18.30-21.00
Barn- och ungdomslokalen Rännövägen 3, Matfors

Skapa mera...

Måndagar 18.30-21.00 Barn- och ungdomslokalen Rännövägen 3, Matfors

Lämna din söndagskollekt eller gåva via mobiltelefonen. Systemet heter Swish och betalningar har aldrig varit snabbare eller enklare inne på församlingens konto.

Swisha kollekt

Vi samarbetar med Sensus

Tuna-Attmars diakonala gåvomedel

Var med och stöd det diakonala arbetet i församlingen.

Kaffe valt med kärlek.

Rättvise- och kravmärkt fika