- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn- och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Barn- och ungdomsverksamheten är stängd v 44 och 45

Vecka 44 - lov
Vecka 45 - personalen är på utbildning
Gäller all barnverksamhet samt barnkörer.

Miniorgruppen är fulltecknad. Kölista finns.

Pastorsexpedition

Pastorsexpeditionen finns på Rännövägen 5, 864 31 Matfors.

Öppettider från 1 september:
Telefon- och besökstid måndag, tisdag och fredag 9.00-12.00, torsdag 13.00-16.00.
Expeditionen är stängd på onsdagar.
Behöver du besöka oss på annan tid? Välkommen att ringa och boka tid!

Kyrkogårdsexpedition, gravfrågor tel. 060-53 43 37

www.facebook.com/tunaattmar
e-post: tuna-attmars.forsamling@svenskakyrkan.se

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-53 43 37 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30