Tuna-Attmars församling Besöksadress: Rännövägen 5, 86431 Matfors Telefon: +46(60)535430 E-post till Tuna-Attmars församling Webbplats

Välkommen till Tuna-Attmars församling - en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan såväl stora som små träffas i våra olika samlingsforum, ungdomsverksamhet och dagträffar.

Lämna din söndagskollekt eller gåva via mobiltelefonen. Systemet heter Swish och betalningar har aldrig varit snabbare eller enklare inne på församlingens konto.

Swisha kollekt

Kaffe valt med kärlek.

Rättvise- och kravmärkt fika

Kaffe valt med kärlek.

Tuna-Attmars diakonala gåvomedel

Vill du ge en minnesgåva?

S:t Olofs källa i Tuna har i vår fått en uppfräschning. Källan har fått ett nytt brunnslock, en ny anslagstavla med aktuell information samt ett rejält rastbord. Nya skyltar visar vägen till källan och sly har röjts bort.

Pilgrimsnytt!