Tuna-Attmars församling Besöksadress: Rännövägen 5, 86431 Matfors Telefon: +46(60)535430 E-post till Tuna-Attmars församling Webbplats

Välkommen till Tuna-Attmars församling - en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan såväl stora som små träffas i våra olika samlingsforum, ungdomsverksamhet och dagträffar.

Varför konfirmera sig?

Dags för konfirmation?

Är det dags för dig eller någon i din närhet att konfirmeras? Påminn gärna! Nu finns det dessutom möjlighet att anmäla sig till konfirmationen direkt på hemsidan. Hur enkelt som helst! Varför konfirmera sig? Ja, för att det är en upplevelse för livet som du inte kan få någon annan stans. Ta chansen. Häng med!

Lämna din söndagskollekt eller gåva via mobiltelefonen. Systemet heter Swish och betalningar har aldrig varit snabbare eller enklare inne på församlingens konto.

Swisha kollekt

Vi samarbetar med Sensus

Tuna-Attmars diakonala gåvomedel

Var med och stöd det diakonala arbetet i församlingen.

Kaffe valt med kärlek.

Rättvise- och kravmärkt fika