- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn-och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Alla barn har rätt till ett liv utan hot, våld och övergrepp. I Manilla i Filippinerna arbetar Svenska kyrkan för att barn ska slippa bo på gatan. En enkel önskan om trygghet och rättvisa. Ett hopp om en framtid. Ett bättre liv.

Jag är ett liv!

Pastorsexpedition

Pastorsexpeditionen finns på Rännövägen 5 i Matfors.

Expeditionens besökstid      Telefontid
Måndag     10-12                   10-12, 13-15
Tisdag        10-12                   10-12, 13-15
Onsdag       stängt
Torsdag      10-12                  10-12, 13-15
Fredag        10-12                  10-12, 13-15

Behöver du besöka oss på annan tid?
Välkommen att ringa och boka tid!

Attmars kyrka och församlingsgård
16.00-18.30

Gemenskapsmiddagar 22/10 och 26/11

Attmars kyrka och församlingsgård 16.00-18.30

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-53 43 37 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30

Måndagar 18.30-21.00
Barn- och ungdomslokalen Rännövägen 3, Matfors

Skapa mera...

Måndagar 18.30-21.00 Barn- och ungdomslokalen Rännövägen 3, Matfors

Den 17 september var det kyrkoval i Svenska kyrkan. Här hittar du valresultatet över landet för val till kyrkomöte, stiftsfullmäktige och kyrkofullmäktige.

Så gick det i kyrkovalet

Lämna din söndagskollekt eller gåva via mobiltelefonen. Systemet heter Swish och betalningar har aldrig varit snabbare eller enklare inne på församlingens konto.

Swisha kollekt

Vi samarbetar med Sensus

Tuna-Attmars diakonala gåvomedel

Var med och stöd det diakonala arbetet i församlingen.

Kaffe valt med kärlek.

Rättvise- och kravmärkt fika