- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn- och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Varför tillhöra Svenska kyrkan?

Tuna-Attmars församling söker en komminister fr o m 2018

Komminister sökes

Tuna-Attmars församling söker en komminister fr o m 2018

Attmars kyrka och församlingsgård
16.00-18.30

Gemenskapsmiddagar 22/10 och 26/11

Attmars kyrka och församlingsgård 16.00-18.30

-Statskuppen som inte är en statskupp-

Internationella bloggen

-Statskuppen som inte är en statskupp- Med partner på plats följer Svenska kyrkan utvecklingen i Zimbabwe. Peter Svensson är utsänd i södra Afrika. Läs hans blogg om maktspelet i Zimbabwe och landets framtid

Välkommen till våra kyrkor i Advent!

ADVENT

Välkommen till våra kyrkor i Advent!

Barn världen över berövas rätten till fullvärdiga liv! Det kan vi inte tolerera. Därför arbetar vi mot sexuella övergrepp och våld. Vi vill ge barn möjlighet till trygghet, skydd, utbildning, mat och vatten. Vi kämpar för att barnens röster ska höras. Var med i årets julkampanj!

Jag är ett liv!

Pastorsexpedition

Pastorsexpeditionen finns på Rännövägen 5 i Matfors.

Expeditionens besökstid      Telefontid
Måndag     10-12                   10-12, 13-15
Tisdag        10-12                   10-12, 13-15
Onsdag       stängt
Torsdag      10-12                  10-12, 13-15
Fredag        10-12                  10-12, 13-15

Behöver du besöka oss på annan tid?
Välkommen att ringa och boka tid!

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-53 43 37 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30

Måndagar 18.30-21.00
Barn- och ungdomslokalen Rännövägen 3, Matfors

Skapa mera...

Måndagar 18.30-21.00 Barn- och ungdomslokalen Rännövägen 3, Matfors

Den 17 september var det kyrkoval i Svenska kyrkan. Här hittar du valresultatet över landet för val till kyrkomöte, stiftsfullmäktige och kyrkofullmäktige.

Så gick det i kyrkovalet

Lämna din söndagskollekt eller gåva via mobiltelefonen. Systemet heter Swish och betalningar har aldrig varit snabbare eller enklare inne på församlingens konto.

Swisha kollekt

Vi samarbetar med Sensus

Tuna-Attmars diakonala gåvomedel

Var med och stöd det diakonala arbetet i församlingen.

Kaffe valt med kärlek.

Rättvise- och kravmärkt fika