- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn- och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Präst: Lars Huss Kantor: Agata Kuzniak
Sång av kören Bel Canto

Söndagsmässa Attmars kyrka söndag 25 oktober kl. 11.00 OBS Vintertid!

Präst: Lars Huss Kantor: Agata Kuzniak Sång av kören Bel Canto

Krönika på begäran i Västernorrlands Idrottsarv oktober 2020
Tisdagar kl. 13.00. Vi går från Röhmans torg mål på Rännövägen 3. Fika inomhus vid målgången. Varmt välkomna!

Vandra med varandra men på avstånd

Tuna och Attmars kyrkor
Öppna: måndagar, tisdagar och onsdagar kl. 10.00-15.00

Öppna kyrkor Tuna och Attmar

Tuna och Attmars kyrkor Öppna: måndagar, tisdagar och onsdagar kl. 10.00-15.00 Vid fint väder bjuder vi på fika utanför församlingshemmet i Tuna och vid klockstapeln i Attmar. Välkomna!

Rännövägen 5
Stängt för besök tills vidare
pga myndigheternas rekommendationer angående smittoskyddet för Covid-19
Telefontider:
Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag 9.00-.12.00,
Onsdag Stängt.
Fonder kan förmedlas via telefon 060- 53 54 30

Pastorsexpditionen

Rännövägen 5 Stängt för besök tills vidare pga myndigheternas rekommendationer angående smittoskyddet för Covid-19 Telefontider: Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag 9.00-.12.00, Onsdag Stängt. Fonder kan förmedlas via telefon 060- 53 54 30

Coronaviruset och verksamheten
i Tuna-Attmars församling

Svenska kyrkan Tuna-Attmars församling följer noga den rapportering och rådgivning som svenska myndigheter ger med anledning av Coronaviruset. Har du planerat att besöka något hos oss? Tag då för vana att titta i vår kalender. Om det sker någon förändring eller om evenemanget ställs in så kan du enkelt se det i kalendern. Skydda Dig och andra från smittspridning, vi uppmanar alla att vara noga med handhygien och känner Du minsta symptom på förkylning eller feber, vänligen stanna hemma. Även om man själv inte känner sig orolig att få viruset finns det människor omkring oss som gör det och som tillhör riskgrupper. Så om du inte vill göra det för din egen skull, gör det för andras. Tänk på era medmänniskor.

Mer information hittar du på www.svenskakyrkan.se

Om Du är  ledsen eller känner oro för det som händer är du välkommen att kontakta oss. Tel. 060-53 54 30 eller ring jourhavande präst på 112.

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-53 43 37 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30