Lillkyrkan, Vinkelvägen 1, Matfors

Svenska kyrkan Tuna-Attmars församling

Tack för att du är medlem!

Ny organisation för vår församling

Stiftsstyrelsen beslutande 29 september 2022 att vår församling tillsammans med sju andra församlingar skall bilda Medelpads södra pastorat, för att samverka. Detta träder i kraft 1 januari 2025.

Komminister 100 %

Ledig plats att söka i natursköna Matfors, 2 mil väster om Sundsvall, mitt i Sverige.

Kyrkomusiker 100% tillsvidaretjänst

Vill du bli vår nya kyrkomusiker?

Dataskyddsombud

Tuna-Attmars församling samarbetar med IT-Säkerhetsbolaget i frågor som rör GDPR och dataskydd. Om du har frågor och synpunkter kan du kontakta vårt dataskyddsombud:  Petra Kanon, dataskydd@itsakerhetsbolaget.se

Pratbubblan

Nu är det sommaruppehåll för Pratbubblorna på Matfors Servicehus. Tuna-Attmars församling och Ulla-Britt Lagergren med medarbetare önskar alla en trevlig sommar!

Fredagsträff / Vandra med varandra

Nu är det sommaruppehåll för Fredagsträffar och Vandra med varandra på fredagar i Lillkyrkan. Ulla-Britt Lagergren med medarbetare önskar alla en skön sommar!

LÄS KYRKBLADET HÄR

Kyrkbladet ges ut fyra gånger per år. Nu finns nr 1-2024 med senvinterns och vårens information att läsa!

Pastorsexpeditionen

Rännövägen 5 i Matfors Öppet: Måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 9.00-12.00, Onsdag Stängt. Minnesblad för gåvor till fonder kan förmedlas via telefon 060- 53 54 30

En bukett med vita rosor och vilda blommor.

Tuna-Attmars diakonala gåvomedel

Var med och stöd det diakonala arbetet i församlingen.

Swisha kollekt

Lämna din söndagskollekt eller gåva via mobiltelefonen. Systemet heter Swish och betalningar har aldrig varit snabbare eller enklare inne på församlingens konto.

Kvinna i prästkläder på en strand. Bakom henne leker några flickor.

Om Act Svenska kyrkan

Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer.

Våra kyrkor

Attmars kyrka Lillkyrkan Tuna kyrka

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-220 28 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Varför tillhöra Svenska kyrkan?

Varje medlem är en viktig pusselbit i kyrkans vittomfattande verksamhet. Här kan du läsa vad du som medlem bidrar till att stödja i Tuna-Attmars församling.

Act Svenska kyrkans blogg

Vi lever alla under samma himmel. Vi har samma rättigheter men verkligheten ser olika ut Läs berättelser och hör röster från Act Svenska kyrkans arbete runt om i världen.