- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn- och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Onsdag 21 april kl. 11.00-12.00.  Chatrine Bergendahl spelar orgel och flygel.
Andakt Gisela Haupt.

Musiktimmen i Tuna kyrka

Onsdag 21 april kl. 11.00-12.00. Chatrine Bergendahl spelar orgel och flygel. Andakt Gisela Haupt.

Andakt Ingrid Stillström.

Musiktimmen i Attmars kyrka

Onsdag 21 april kl. 11.00-12.00 Agata Kuzniak spelar orgel , Anna-Maria Nilsson, flöjt. Andakt Ingrid Stillström.

Kontakta Pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30 för vidare kontakt med församlingens präster och medarbetare.

Vid behov av samtalsstöd eller stöd på annat sätt:

Varmt välkomna!

VÅRSTART!!! Vandra med varandra - men på avstånd

Tisdagar kl. 13.00. Start vid Röhmans torg. Valfritt kortare eller längre sträcka. Vi delar ut en fikapåse. På grund av de ändrade restriktionerna ber vi dig anmäla om du vill vara med till Ulla-Britt Lagergren tel. 070-686 10 23. Varmt välkomna!

Påskvandring

Coronaviruset och verksamheten
i Tuna-Attmars församling

Svenska kyrkan Tuna-Attmars församling följer noga den rapportering och rådgivning som svenska myndigheter ger med anledning av Coronaviruset. Har du planerat att besöka något hos oss? Tag då för vana att titta i vår kalender. Om det sker någon förändring eller om evenemanget ställs in så kan du enkelt se det i kalendern. Skydda Dig och andra från smittspridning, vi uppmanar alla att vara noga med handhygien och känner Du minsta symptom på förkylning eller feber, vänligen stanna hemma. Även om man själv inte känner sig orolig att få viruset finns det människor omkring oss som gör det och som tillhör riskgrupper. Så om du inte vill göra det för din egen skull, gör det för andras. Tänk på era medmänniskor.

Mer information hittar du på www.svenskakyrkan.se

Om Du är  ledsen eller känner oro för det som händer är du välkommen att kontakta oss. Tel. 060-53 54 30 eller ring jourhavande präst på 112.

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-220 28 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30