- en församling med många medlemmar i Svenska kyrkan. Här kan stora såväl som små träffas i våra olika samlingsforum, barn- och ungdomsverksamhet samt dagträffar.

Backe kapell Gudstjänst

Söndag 14 augusti kl. 11.00. Lykke och Anton Ingerstam spelar fyrhändigt piano. Backe kapell ligger precis vid vägen mellan Sörfors och Njurundabommen, vid byarna Harv, Kläpp, Backe och Hamre mot sjösidan (Vikarn)

Musik i sommarkväll Tuna kyrka

Söndag 14 augusti kl. 19.00. Musik i sommarkväll med Sofia Ytterbom, Maja Runsvik och May-Britt Norman. Andakt: Erika Helenius och Agata Kuzniak.

Vandra med varandra

Fredagar kl. 13.00. Start vid Röhmans torg vi går till Lillkyrkan, Vinkelvägen 1. Valfritt kortare eller längre sträcka. Vandringarna sköts av Ulla-Britt Lagergren och medarbetare. Och avslutas med fika i Lillkyrkan.

Kyrkomusiker 100% tillsvidaretjänst

Vår organist Ewa slutar i juni. Nu söker vi hennes efterträdare.

Pastorsexpeditionen

Rännövägen 5 Öppettider: Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag 9.00-.12.00, Fredag Stängt. Fonder kan förmedlas via telefon 060- 53 54 30

Pastorsexpeditionen

Hus svårt drabbade av Tyfon.

Katastrofinsatser

Krig, svält och naturkatastrofer slår sönder miljoner människors tillvaro varje dag. Bakom varje siffra finns en människa. En människa som har rätt till trygghet, stöd och ett värdigt liv. Act Svenska kyrkan samarbetar med partner runtom i världen som finns på plats både före, under och efter katastrofen.

Våra kyrkor

Attmars kyrka Lillkyrkan Tuna kyrka

Gravrättsinnehavare sökes!

Tuna-Attmars kyrkogårdsförvaltning söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta kyrkogårdsförvaltningen tel. 060-220 28 eller pastorsexpeditionen tel. 060-53 54 30

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Varför tillhöra Svenska kyrkan?

Varje medlem är en viktig pusselbit i kyrkans vittomfattande verksamhet. Här kan du läsa vad du som medlem bidrar till att stödja i Tuna-Attmars församling.

Blogg: Act Svenska kyrkan

Vi lever under samma himmel och har samma värde och rättigheter. Men beroende på var vi föds, eller vilket kön vi har, ser verkligheten olika ut. Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Swisha kollekt

Lämna din söndagskollekt eller gåva via mobiltelefonen. Systemet heter Swish och betalningar har aldrig varit snabbare eller enklare inne på församlingens konto.

Tuna-Attmars diakonala gåvomedel

Var med och stöd det diakonala arbetet i församlingen.

Kaffe valt med kärlek

Rättvise- och kravmärkt fika