Fastesoppa

P.g.a. att vi under rådande omständigheter vill undvika alltför mycket trängsel i våra lokaler kan du i år hämta din soppa, smörgås och fikabröd utanför Annexet
Realskolegatan 12, Svalöv. Allt är väl förslutet så att du kan transportera maten till ditt matbord. Forslidsgården kommer att vara öppen ifall man vill gå in och äta sin soppa. Avhämtning 8 mars och 15 mars kl. 11.00-12.30
Kostnad 60 kr Betala på plats med kontanter eller Swish.
Anmäl till husmor, Lena Liljedahl. Ring eller skicka sms mellan 9 och 12 till tel. 070 2976392 senast fredag den 4 mars och torsdag den 10 mars.
Intäkterna går till Act Svenska kyrkan, fasteaktionen, ”Dela lika under samma himmel”. Mat är en mänsklig rättighet, ändå går miljoner människor på jorden hungriga. Act Svenska kyrkan arbetar med partner över hela världen för att främja en hållbar och rättvis matförsörjning.