Spela

Kyrkomusikverkstad
är namnet på kyrkomusikundervisningen i Svalövsbygdens pastorat.

Enskilda lektioner i orgel/piano/sång, grupplektioner med spel, rytmer, stämsång m.m. Medverkan vid gudstjänster då och då.

Vill du vara med?

Anmäl intresse till: Outi Ben Ammar tfn 0706-654311 outi.ammar@svenskakyrkan.se så får du inbjudan till en ”prova på” dag.

Kyrkomusikundervisning.

Om du vill lära dig spela orgel eller piano välkommen att kontakta någon av kyrkomusikerna

Kyrklirarna.

Längtar du efter att spela så kanske detta är av intresse:

Vi som gillar att spela instrument träffas för att spela ihop oss, oavsett nivå.

Intresseanmälan outi.ammar@svenskakyrkan.se 070-6654311