Musik

Svalövsbygdens Pastorat

Musikverksamhet Teckomatorp våren 2015

Kyrkans barnkör
Gillar du att sjunga och går i klass 2-6 är du välkommen att vara med!
Vi övar onsdagar kl 15.00 med början den 28 januari. Vid behov kan vi hämta barn från fritids.
Under våren kommer vi att sjunga 2 gånger i gudstjänst i församlingshemmet.
Kontakta Åse Lindberg Christensen.

Teckomatorps Kyrkokör börjar repetitionerna måndagen den 26 januari kl 19.00. Vi är en trestämmig damkör som sjunger blandad repertoar. Vi behöver fler sångglada tjejer, så kontakta gärna kantor Åse Lindberg Christensen om du vill veta mer!
Livets sång sjunger måndagar kl 13.30 med början den 26 januari i Församlingshemmet.

”Livets sång” är en sångstund där vi sjunger för hälsans och glädjens skull och efteråt umgås kring en fika. Det är inga krav på sångvana och vi sjunger mest unisont. Vill du vara med i vår glada sånggemenskap för daglediga är du hjärtligt välkommen!

Musikundervisning
Församlingen erbjuder kyrkorgel- och pianoundervisning för de som är aktiva i församlingens körer. Vi arbetar på många sätt för att öka intresset kring kyrkorgel och kyrkomusik som yrkesval. Det finns begränsat antal platser. Börjar i vecka 5.

Söndagskör Söndagskören fortsätter även detta år och sjunger i gudstjänst den 15 mars i Källs Nöbbelövs kyrka, 19 april i Norra Skrävlinge kyrka och 24 maj i Församlingshemmet. Vi samlas för övning kl 9.00. Tanken är att vem som helst som tycker om att sjunga tillsammans under gudstjänst kan vara med. Vi övar inte i förväg, utan endast alldeles innan gudstjänsten. Sångerna är välbekanta och du kommer säkert att känna igen dem. Välkommen att vara med!

För körerna och musikundervisningen kontakta: kantor Åse Lindberg Christensen tel: 0418-667733 eller epost: ase.lindberg.christensen@svenskakyrkan.se

Musik i gudstjänsten
Ansvarig för musik i gudstjänsten är församlingens kantor Åse Lindberg Christensen tel: 0418-667733 eller epost: ase.lindberg.christensen@svenskakyrkan.se