Kyrka -Skola

Vi vill med denna information bjuda in till samarbete mellan skola och kyrka. I höst önskar vi er välkomna att besöka vår Safari i kyrkorummet, och vårt juläventyr. Vår ambition är att i samarbete med er kunna erbjuda det vi har så att det passar in i er planering och att det vi gör följer läroplanen. Vi ser fram emot ett gott arbete!

Safari i kyrkrummet

Anmälan senast 14 dagar innan önskat datum

En upptäcktsresa i kyrkan där vi får känna kyrkans atmosfär och upptäcka allt som döljer sig i en kyrka. Barnen får räkna och mäta kyrkorummet på höjden och bredden. Vi upptäcker symbolerna och pratar om varför de finns.

Juläventyr & Krubba på Turné

För förskola, förskoleklass och åk 1

Anmälan senast den 29 november

Kom och var med om en resa tillbaka till tiden för Jesus födelse. Barnen får vara med om dramaupplevelse kring julens stora händelse.

Har du några idéer
Vi är öppna för förslag till olika former av samarbete utanför dessa erbjudandena. Hör gärna av er så arbetar vi fram något gemensamt.

Kontaktuppgifter och anmälan.

Ring, eller skicka ett mejl

Ange: Skola, klass, antal elever, telefon och mejl till ansvarig pedagog.

Till: Susanne Åberg, Församlingspedagog Tfn 0418-667740

E-post: susanne.aberg@svenskakyrkan.se

”Tid och plats kommer vi överens om när ni anmäler ert intresse för Kyrksafari, Juläventyr eller Krubba på turné”

Kyrka och skola - Förslag till samarbete