Kontakt exp 060-53 10 100. Öppet mån-tors. 10-16 fre. 10-14

Nu drar vi igång våra Öppna kyrkis och Minikyrkan. Ingen föranmälan, kom som du är. Välkommen!

Nu startar våra öppna barnverksamheter

Yamandú mobilnr: 073-2710134 yamandu.pontvik@svenskakyrkan.se

Kören Samklang söker nya röster

Alla kan sjunga! Kom med du också och sjung av glädje. Just nu söker kören Samklang nya röster. En kör för alla. Ingen provsjungning. Vi börjar onsdag 24 januari 18.30 i Kyrkans hus. Vi behöver körsångare i alla stämmor. Välkommen. Yamandú mobilnr: 073-2710134 yamandu.pontvik@svenskakyrkan.se

Fyra orgelkonserter presenteras under våren. Musikerna (fr.v.) Mathias Kjellgren och Annika Hudak, Marie Hörnell och Glenn Sundqvist, Robert Pauker, Ewa Andersson gästar vår kyrka. Välkommen.

Vårens orgelkonserter i Gustav Adolfs kyrka

Här kan du läsa vad som händer i din kyrka och i församlingshemmen. Gudstjänster, konserter, dagträffar och öppet kyrkis. Alla program är med reservation för förändringar.

Vad händer i kyrkor och församlingshem?

Första versionen av Guardian angels blev brutalt nedskuren och stulen vid ett inbrott i GA-kyrkan. Nu har konstnären Christian Beijer målat en ny uppdaterad version av tavlan till Sundsvalls GA kyrka. Den invigs i högmässan första Advent.

Ny tavla i GA-kyrkan ersätter den stulna

Här lyssnar du till jazz, folkmusik, visor och klassisk musik. Du kan köpa gott fika. Lördagar 13:00 i Kyrkans hus, Café Basilica, Floragatan 4.  Öppet lördagar mellan 12-14:30. Välkommen.

Musikcafé

Här lyssnar du till jazz, folkmusik, visor och klassisk musik. Du kan köpa gott fika. Lördagar 13:00 i Kyrkans hus, Café Basilica, Floragatan 4. Öppet lördagar mellan 12-14:30. Välkommen.

Här hittar du verksamheter för barn och föräldrar. Både i öppen mötesplats och i anpassade grupper. Välkommen!

Barn- och familjeverksamhet

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er. Välkommen till dop.

Boka dop

I Sundsvalls församling hittar du flera mötesplatser för vuxna. Du kan sjunga, lyssna till underhållning, handarbeta, lära dig svenska eller träffa nya vänner över en tallrik soppa.

Vuxenverksamhet

I kyrkan finns en bred kompetens inom sång och musik. Vi har en kör för alla. Hitta din favorit.

Musik- och körverksamhet

Den spontana kampanjen #metoo har gett kvinnors utsatthet en plats i ljuset. Kvinnor från olika branscher går samman och berättar om sexuella trakasserier och övergrepp. Inte heller kyrkliga miljöer går fri från detta. I Svenska kyrkan finns sedan lång tid tillbaka två kontaktpersoner i varje stift med uppgift att vara ett stöd för den som blivit kränkt av en anställd, förtroendevald eller ideell medarbetare inom Svenska kyrkan. Kontaktpersonerna är till för att lyssna, ge stöd till egna beslut och förmedla kontakter till myndigheter och organisationer.

Svenska kyrkans arbete mot sexuella övergrepp

Diakoni betyder tjänare och innebär omsorg om medmänniskan i livets alla skeenden. I Sundsvalls församling finns ett brett diakonalt arbete med människor i utsatta livssituationer. Här kan du enkelt swisha din gåva till vårt diakonala omsorgsarbete. Nummer 123 419 3967

Ge en gåva till diakoni

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Klicka för att se våra kyrkor i 360-grader.
Svenska kyrkan finns för att dela dina och andras funderingar kring livet, döden, glädjen och sorgen. Hos oss finns det alltid någon att samtala med, någon som lyssnar. Svenska kyrkan erbjuder ett sammanhang där vi får träffa varandra och möta Gud – en Gud som befriar och bär.

Det här bidrar du med som medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med  mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. www.sensus.se

Samarbetspartner i Kultur