Sundsvalls församling Besöksadress: Floragatan 4, 85237 Sundsvall Postadress: Box 222, 85104 Sundsvall Telefon: +46(60)5310100 E-post till Sundsvalls församling Webbplats

Här finns plats för dig.
Nu startar soppmässan är som öppen för alla, vana och ovana kyrkobesökare.

Soppmässa

Här finns plats för dig. Nu startar soppmässan är som öppen för alla, vana och ovana kyrkobesökare.

En trevlig församlingskväll där du erbjuds att ta del av en uppdukad buffé med spännande maträtter från olika kulturer. Nacksta församlingshem onsdag 2 november. kl 18-20:00.

Internationell buffé

Nu är det dags för höstens orgelkonserter vid GA-kyrkans nyrenoverade kyrkorgel. Fyra söndagar i höst bjuder olika organister på varierande klassisk musik.

Orgelkonserter

Tjänsteinriktning mot Sundsvalls universitet. Men också ordinarie församlingsarbete i vårt välbesökta gudstjänstliv.

Komminister 100%, Sundsvall

Onsdag 12 oktober är det dags igen. Vi ses i Kyrkans hus klockan 14-16:30. Välkommen alla stora och små.

Tvillingträff

Vi serverar lättsmält musikunderhållning och du kan köpa gott fika. Välkommen.

Lördagar 13:00 i Kyrkans hus, Floragatan 4.

Musikcafé

Vi serverar lättsmält musikunderhållning och du kan köpa gott fika. Välkommen. Lördagar 13:00 i Kyrkans hus, Floragatan 4.

Hur gör du för att hämta ny kraft? Retreat ger dig en möjlighet att för en dag leva i avskildhet och stillhet. Nu är Lördag 15 oktober fullbokad. Välkommen när vi annonserar ut nästa retreat. Håll utkik på Facebook och här på hemsidan.

Retreat- Fullsatt

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med  mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. www.sensus.se

Samarbetspartner i Kultur

Gustav Adolfs kyrka sticker upp mitt i Sundsvalls stad och kan ses från alla väderstreck när du promenerar i innerstan.

Spännande historia och en filmad vandring i kyrktornet

Välkommen till vår nya webb. Den är anpassad till smartphone och surfplattor. Hoppas du hittar det du söker. Har du önskemål på vår webb, hör gärna av dig med feedback. Mejla gärna >>

Ny webb, lämna gärna feedback

Här hittar du verksamheter för barn och föräldrar. Både i öppen mötesplats och i anpassade grupper. Välkommen!

Barn- och familjeverksamhet

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er. Välkommen till dop.

Boka dop

I Sundsvalls församling hittar du flera mötesplatser för vuxna. Du kan sjunga, lyssna till underhållning, handarbeta, lära dig svenska eller träffa nya vänner över en tallrik soppa.

Vuxenverksamhet

I kyrkan finns en bred kompetens inom sång och musik. Vi har en kör för alla. Hitta din favorit.

Musik- och körverksamhet

Svenska kyrkan finns för att dela dina och andras funderingar kring livet, döden, glädjen och sorgen. Hos oss finns det alltid någon att samtala med, någon som lyssnar. Svenska kyrkan erbjuder ett sammanhang där vi får träffa varandra och möta Gud – en Gud som befriar och bär.

Det här bidrar du med som medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.