Kontakt exp 060-53 10 100. Besök exp. öppet vard. 10-14:00

Klicka för att se våra kyrkor i 360-grader.
Under en kvinnas hjärta med Piteå kammaropera. Torsdag 26 oktober 19:00 i GA-kyrkan. Fri entré.

Opera i GA-kyrkan

tio verksamma år.  Lördag 18 november 17:00
Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka, fri entré.

Jubileumskonsert, Ceciliae vokalensemble 10 år

Ceciliae vokalensemble med dirigent Pernilla Backlund och organist Håkan Dahlén, framför en repertoar hämtad från sina tio verksamma år. Lördag 18 november 17:00 Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka, fri entré.

Kyrkans Hus, Floragatan 4, Sundsvall.  Fritt inträde.

Martin Luthers teologi och Lars Ahlin – Profeten från Sundsvall

Välkommen till panelsamtal om Martin Luthers betydelse för Lars Ahlin och hans författarskap. Onsdag 25 oktober 17:30 Kyrkans Hus, Floragatan 4, Sundsvall. Fritt inträde.

Under allhelgonahelgen minns vi på ett särskilt sätt våra döda. Vi smyckar deras gravar med blommor och tänder ljus som lyser upp i mörkret. Alla våra kyrkogårdar är extra bemannade och vi bjuder på fika.

Allhelgona

Diakoni betyder tjänare och innebär omsorg om medmänniskan i livets alla skeenden. I Sundsvalls församling finns ett brett diakonalt arbete med människor i utsatta livssituationer. Här kan du enkelt swisha din gåva till vårt diakonala omsorgsarbete.

Ge en gåva till diakoni

Tre orgelkonserter presenteras i GA-kyrkan under hösten. Organisterna (fr.v.) Stefan Kiessling, Ann-Kristin Färnström och James D Hicks spelar varsin söndag 18:00.

Höstens orgelkonserter i Gustav Adolfskyrkan

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Drop-in-dop ger dig möjligheten utan timmar av planering och extra kostnader. Allt för en fin ceremoni finns på plats.

Drop-in-dop, Skönsmons kyrka 19 november 11:00

Gillar du sång och musik? Kom till oss! Vi sjunger och har skoj i Skönsmons församlingsgård på tisdagar.

Barnkör 9–12 år

Under augusti spelades fyra tv-gudstjänster in i Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka. Dessa kan du i höst se i SVT 2 eller på SVT-play.

Tv-gudstjänster

En trevlig församlingskväll där du erbjuds att ta del av en uppdukad buffé med spännande maträtter från olika kulturer. Nacksta församlingshem tisdag 31 oktober kl 18-20:00.

Internationell buffé

Svenska kyrkan finns för att dela dina och andras funderingar kring livet, döden, glädjen och sorgen. Hos oss finns det alltid någon att samtala med, någon som lyssnar. Svenska kyrkan erbjuder ett sammanhang där vi får träffa varandra och möta Gud – en Gud som befriar och bär.

Det här bidrar du med som medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Här hittar du verksamheter för barn och föräldrar. Både i öppen mötesplats och i anpassade grupper. Välkommen!

Barn- och familjeverksamhet

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er. Välkommen till dop.

Boka dop

I Sundsvalls församling hittar du flera mötesplatser för vuxna. Du kan sjunga, lyssna till underhållning, handarbeta, lära dig svenska eller träffa nya vänner över en tallrik soppa.

Vuxenverksamhet

I kyrkan finns en bred kompetens inom sång och musik. Vi har en kör för alla. Hitta din favorit.

Musik- och körverksamhet

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med  mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. www.sensus.se

Samarbetspartner i Kultur