Sundsvalls församling Besöksadress: Floragatan 4, 85237 Sundsvall Postadress: Box 222, 85104 Sundsvall Telefon: +46(60)5310100 E-post till Sundsvalls församling Webbplats

Stängt vecka 34

22 augusti till 26 augusti befinner sig vår personal på studieresa. Vår expedition är då stängd. Behöver du nå en präst kontaktar du Jan Bränström tfn. 070-648 06 57 eller Reijo Oivaeus tfn. 073-27 10 114.

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand. I Sundsvalls församling erbjuder vi konfirmation i form av läger och några träffar som avslutas med konfirmation.

Konfirmation

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I Sundsvalls församling erbjuds en möjlighet att konfirmeras som vuxen.

Vuxenkonfirmation

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med  mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. www.sensus.se

Samarbetspartner i Kultur

Gustav Adolfs kyrka sticker upp mitt i Sundsvalls stad och kan ses från alla väderstreck när du promenerar i innerstan.

Spännande historia och en filmad vandring i kyrktornet

Välkommen till vår nya webb. Den är anpassad till smartphone och surfplattor. Hoppas du hittar det du söker. Har du önskemål på vår webb, hör gärna av dig med feedback. Mejla gärna >>

Ny webb, lämna gärna feedback

Här hittar du verksamheter för barn och föräldrar. Både i öppen mötesplats och i anpassade grupper. Välkommen!

Barn- och familjeverksamhet

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er. Välkommen till dop.

Boka dop

I Sundsvalls församling hittar du flera mötesplatser för vuxna. Du kan sjunga, lyssna till underhållning, handarbeta, lära dig svenska eller träffa nya vänner över en tallrik soppa.

Vuxenverksamhet

I kyrkan finns en bred kompetens inom sång och musik. Vi har en kör för alla. Hitta din favorit.

Musik- och körverksamhet

Svenska kyrkan finns för att dela dina och andras funderingar kring livet, döden, glädjen och sorgen. Hos oss finns det alltid någon att samtala med, någon som lyssnar. Svenska kyrkan erbjuder ett sammanhang där vi får träffa varandra och möta Gud – en Gud som befriar och bär.

Det här bidrar du med som medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.