Sundsvalls församling Besöksadress: Floragatan 4, 85237 Sundsvall Postadress: Box 222, 85104 Sundsvall Telefon: +46(60)5310100 E-post till Sundsvalls församling Webbplats

Kontakt exp 060-53 10 100

Just nu har vi problem med vår telefonväxel och det kan vara svårt att komma fram till oss. Våra tekniker arbetar med att åtgärda felet. Har du ett brådskande ärende mejla direkt till personalen som du finner i vår personallista här.

Trasig telefonväxel

13 klassiska konserter 10 juni-16 augusti i Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka. Fri entré. Vi har 600 platser. Välkommen!

Sundsvalls kammarmusikfestival

Tio musiktillfällen med folkmusik och visa. 4 juni-13 augusti i Skönsmons kyrka.  Kyrkorummet ger dig en lugn och meditativ stämning. Du behöver ingen biljett. Vi har 230 platser och tar upp kollekt i slutet av varje kväll.

Musik i sommarkväll

Tio musiktillfällen med folkmusik och visa. 4 juni-13 augusti i Skönsmons kyrka. Kyrkorummet ger dig en lugn och meditativ stämning. Du behöver ingen biljett. Vi har 230 platser och tar upp kollekt i slutet av varje kväll.

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand. I Sundsvalls församling erbjuder vi konfirmation i form av läger och några träffar som avslutas med konfirmation.

Konfirmation

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I Sundsvalls församling erbjuds en möjlighet att konfirmeras som vuxen.

Vuxenkonfirmation

Hur förstår vi Bibeln i dag?

Bibelsamtal

Hur förstår vi Bibeln i dag? Vi samtalar utifrån ett antal teman t.ex. Guds rike, nåd, synd och förlåtelse. Är Bibeln användbar för vårt samhälle i dag?

Svenska kyrkan finns för att dela dina och andras funderingar kring livet, döden, glädjen och sorgen. Hos oss finns det alltid någon att samtala med, någon som lyssnar. Svenska kyrkan erbjuder ett sammanhang där vi får träffa varandra och möta Gud – en Gud som befriar och bär.

Det här bidrar du med som medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Här hittar du verksamheter för barn och föräldrar. Både i öppen mötesplats och i anpassade grupper. Välkommen!

Barn- och familjeverksamhet

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er. Välkommen till dop.

Boka dop

I Sundsvalls församling hittar du flera mötesplatser för vuxna. Du kan sjunga, lyssna till underhållning, handarbeta, lära dig svenska eller träffa nya vänner över en tallrik soppa.

Vuxenverksamhet

I kyrkan finns en bred kompetens inom sång och musik. Vi har en kör för alla. Hitta din favorit.

Musik- och körverksamhet

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med  mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta Svenska kyrkan med mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan. Appen är gratis att ladda ner.

Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. www.sensus.se

Samarbetspartner i Kultur