Volontärpoolen

I din församlings verksamhet, och i samhället omkring oss, finns alltid behov av extra resurser. Vi är övertygade om att du kan vara en resurs. Anmäl ditt intresse till volontärpoolen!

Låt fler ta del av dina gåvor och förmågor

• Är du en hejare på att koka soppa?
  • Kan du tänka dig att gå och handla åt de som inte har möjlighet att göra det själva?
  • Tycker du om att småprata över en kopp kaffe?
  • Är du intresserad av påverkansarbete på det internationella planet?
  • Gillar du att baka?
  • Vill du välkomna besökare till din kyrka?
  • Kan du tänka dig att spela herde i ett julspel?

Kanske är det något just du är bra på, som någon annan kan behöva hjälp med. Här finns utrymme för såväl långvarigt engagemang som enstaka insatser. Anmäl ditt intresse via formuläret nedan.

Vill du veta mer kontakta gärna Chatrin Ylvewåg. Kontaktuppgifter hittar du på längre ned på sidan.

För mig är det lättast att ställa upp:

Fråga oss om volontärpoolen

Annika Lama-Sherpa

Mer om Annika Lama-Sherpa

Semester till och med den 20 juli. Fram till dess kontakta Chatrin Ylvevåg 0620-835 27

Chatrin Ylvewåg

Mer om Chatrin Ylvewåg

Jag har semester från den 20 juli till och är tillbaka den 24 augusti. Under den tiden hänvisar jag till Annika Lama-Sherpa 0620-835 28