Konfirmand, halsband, kors
Foto: Magnus Aronson/IKON

Konfirmation

Är du nyfiken? Finns Gud? Vem är Jesus? Hör bibeln och vetenskapen ihop? Våga konfirmera dig. Prova att göra något annorlunda. Smaka på nya upplevelser och skaffa dig kunskaper som inte alla har :)

Konfirmandtiden är ett erbjudande att under en tid få lära sig mer om Gud och vad kristen tro handlar om. Tillsammans med kompisar och ledare får du möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror. Det finns många frågor utan självklara och enkla svar, och en del av dessa frågor är så stora att de sällan får plats i vardagen. Under konfirmationstiden får du möjlighet att utvecklas som människa – att stanna upp och fundera över vem du är och vad du tror på. Välkommen som konfirmand hos oss i Solberga pastorat!

Anmäl dig till konfirmation - så gör du

Läs mer om våra grupper i länkarna nedan. För varje grupp finns ett anmälningsformulär som du fyller i och skickar in för att göra din intresseanmälan. Vi kommer därefter att kontakta dig.

Välj den grupp som passar dig bäst. Det är helt fritt att välja vilken församling man vill gå och läsa i oavsett var man bor. Det viktiga är att man väljer den läsningsform som tilltalar en mest. Välkommen du som ska börja i 8:an och uppåt!

Informationskväll 2 juni 2020

Informationskväll  om de olika alternativen. Här kan du få träffa de olika konfirmandledarna, ställa frågor, se på bilder etc.

Det går bra att anmäla sig till konfirmationsläsning direkt denna kväll.

Öppet hus kl 17.00 - 20.00 i Kyrkans hus Stora höga

Vi håller på gällande rekommendationer. Blir det många som kommer får vi bilda kö...