Rollspel och lajv

ROLLSPEL OCH LAJV

I vår församling är vi många som gillar drama, teater, lajv, rollspel
och brädrollspel. Lajv är en form av improvisationsteater där man utifrån en karaktär och i en skapad fantasivärld spelar tillsammans med andra. Det finns inget manus och det finns ingen publik. Vi ser att man genom lajv får lära sig om sig själv och andra.

Varje år arrangerar vi flera Lajv, då vi åker i väg på läger och lajvar en hel helg. I maj var vi 30 stycken som var i lajvbyn Getsjötorp och skapade vårt eget lajv. Vi samverkar med andra församlingar och organisationer.

Vi anordnar också rollspelshelger församlingshemmet då vi bordrollspelar under många timmar. Vi lär och utbildar varandra under året.

Tycker du att rollspel, lajv och teater är roligt eller är du nyfiken att prova på?

Kontaktperson: