SKU-Gröna Draken

Vår lokalavdelning i Svenska kyrkans unga heter Gröna Draken.

En gång i tiden startade det som en rollspelsförening. När vi säger Gröna Draken menar vi ofta de av oss som gillar rollspel och lajv.

Läs mer om lokalavdelningen Gröna Draken

Vi i hela SKU-Gröna Draken vill växa i tro och ansvar så varför inte göra det med oss? Svenska kyrkans unga (SKU) är en rikstäckande organisation av barn och unga som jobbar med Kristus i centrum och demokrati som byggsten.

I Söderköping har vi en lokalavdelning av Svenska kyrkans unga.  Vi har en vald styrelse som verkar för bra barn och ungdomsverksamhet i samverkan med församlingen. Styrelsen träffas en gång i månaden och där kan du som medlem komma med förslag.

Att bli medlem är kostnadsfritt och görs på Svenska kyrkans ungas hemsida.
Vår lokalavdelning får större möjlighet att påverka i distriktet och i förbundet om vi är många medlemmar. Till vår lokalavdelning kan du betala verksamhetsavgift och får då ta del av information, inbjudningar och åka billigare på arrangemang. Avgiften beslutas på årsmötet. Den har under många år varit 100:-/år och 250:-/familj och år. Avgiften betalas kontant till ledare eller sätts in på ett bankkonto på Swedbank clearingnummer: 8480-6, kontonr: 923 088 489-3. Märk med VA och hela ditt personnummer.
Det går också bra att swisha: 123 520 80 04, märk med  VA och namn.

Vice ordförande Leo Malmqvist 073-057 10 50
leo.malmqvist@gmail.com

Svenska kyrkans unga

HEMSIDA  www.skugronadraken.se
Här finns info om grupper, läger och lajv. Under ”På gång” hittar du anmälan där du anmäler dig till aktiviteter och läger. Hjälp till och håll sidan aktuell och kontakta gärna styrelsen om du inte hittar.