SKU-Gröna Draken

Vår lokalavdelning i Svenska kyrkans unga heter Gröna Draken

En gång i tiden startade det som en rollspelsförening. När vi säger Gröna Draken menar vi ofta de av oss som gillar rollspel och lajv. 

Svenska kyrkans unga

Läs mer om lokalavdelningen Gröna Draken

Vi i hela SKU-Gröna Draken vill växa i tro och ansvar så varför inte göra det med oss? Svenska kyrkans unga (SKU) är en rikstäckande organisation av barn och unga som jobbar med Kristus i centrum och demokrati som byggsten.

I Söderköping har vi en lokalavdelning av Svenska kyrkans unga.  Vi har en vald styrelse som verkar för bra barn och ungdomsverksamhet i samverkan med församlingen. Styrelsen träffas en gång i månaden och där kan du som medlem komma med förslag.

Att bli medlem är kostnadsfritt och görs på Svenska kyrkans ungas hemsida.
Vår lokalavdelning får större möjlighet att påverka i distriktet och i förbundet om vi är många medlemmar. Till vår lokalavdelning kan du betala verksamhetsavgift och får då ta del av information, inbjudningar och åka billigare på arrangemang. Avgiften beslutas på årsmötet. Avgiften är just nu 100 kr/person och år och 250 kr /familj och år. Avgiften betalas kontant till ledare eller sätts in på ett bankkonto på Swedbank clearingnummer: 8480-6, kontonr: 923 088 489-3. Märk med VA och hela ditt personnummer. 
Det går också bra att swisha: 123 520 80 04, märk med  VA och namn.   

Kontakt
Ordförande Albin Andersson, 076-426 34 03