Ungt ledarskap

ungt ledarskap 2017

Du som är ung ledare i våra olika verksamheter kommer att ha viktiga ledarträffar under hösten 2017. Plats: S:t Laurentii församlingshem. Boka!!
Ledarutbildningar
Du erbjuds att vara med på ledarutbildningar. För att få åka till stiftets unga ledareutbildning på Gransnäs måste du ha gått steg ett. Till Gransnäs bjuder vi in
8 st /del genom Facebook. Var snabb med att tacka ja eller nej.

nya krafter i ungt ledarskap 2016

I början av september hölls två utbildningskvällar för nya unga ledare. Kursen genomfördes i kontraktet och ungdomar från Valdemarsvik och Söderköping deltog. Från Söderköping deltog åtta ungdomar, som nu kan vidareutbilda sig på Stiftets olika utbildningar. Det blev härliga, lärande kvällar med lek, ledarskapsteorier, andaktsarbete och allmänkunskap om Svenska kyrkan. Kursen avslutades med välsignelseband.

Bild: Eva-Lotta Martinsson