Två färggranna pärlarmband.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Student

Här finns information för dig som är student eller ung vuxen.

Som student är du varmt välkommen till Lambohovskyrkan. Du kan t ex fira gudstjänst, sjunga i kör, engagera dig i ungdomsverksamheten eller varför inte komma och äta sopplunch för en billig peng varannan torsdag? 

Mässor och gudstjänster

Lambohovskyrkan har ett ekumeniskt samarbete med Equmeniakyrkan i Linköping. Vi firar som regel mässa eller gudstjänst på söndagarna kl 10. Vill du engagera dig lite extra i vår verksamhet kan du bli gudstjänstvärd.
Våra gudstjänster finns i kalendern här på webben.

Vill du sjunga i kör?

Lambohovskyrkan har två körer: Kyrkokören som övar på tisdagar 18.30 och Jazz- och gospelkören Fröjda som övar på onsdagar 18.40.
Kontaktuppgifter till körledarna och information om alla körer i pastoratet finns här.

Ungdomsgrupp och ungdomsband

I höst har vi nystart för vår ungdomsverksamhet och ungdomsbandet. Instrument finns att låna. Vill du veta mer? Hör av dig till Stefan Lidén på stefan.liden@svenskakyrkan.se

Meditationsgrupp

I höst planerar vi att starta en meditationsgrupp som träffas en gång i veckan och mediterar i kyrkorummet. Hör av dig till Linnea Rosenbaum linnea@rosenbaum.se så får du veta mer.

Sopplunch

Varannan torsdag 12.00 med start vecka 37 är det sopplunch i församlingssalen. Vi inleder med en enkel andakt följt av soppa och gemenskap runt borden.

Bra  länkar

Kyrkan på universitetet

Fisherman's Friend

Ny generation Linköpings Universitet

Podd-tips

Vi kan tipsa om tre bra telologiska poddar som finns att hämta där poddar finns

Kontakt

Välkommen att höra av dig till församlingsherde Maria Löfgren om du har frågor eller vill veta mer.

Katekumenat

Katekumenat - en vuxen väg till tro

Längtar du efter att få samtala och reflektera kring livsfrågor och tro? Är du nyfiken på eller söker en tro? Då kan katekumenatet vara något för dig.