Other languages with Google Translate

Skillingaryds församling söker ny medarbetare!

Skillingaryds församling söker

FÖRSAMLINGSVAKTMÄSTARE

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad med ansvarskänsla, lyhörd för verksamhetens behov och med en förmåga att samarbeta. Om du besitter en praktisk kreativ förmåga med blick för hur mijön kan ge rätt känsla och stämning för våra församlingsbor och besökare, tror vi att du är rätt person för den här tjänsten.

Vi möter människor i alla livets skeden, såväl glädje som sorg.

Du städar och är ansvarig för lokalvård och vår inre miljö samt bokningar och uthyrning av lokaler. Du arbetar också utomhus med församlingshemmens trädgårdar, yttre miljö och gravskötsel.

Tjänstgöring vid gudstjänster, förrättningar och annan verksamhet ingår. Helgtjänstgöring enligt schema. Körkort krävs.

Tillträde 1 december eller enligt överenskommelse.

Frågor besvaras av kyrkoherde Klas Frisk Svensson, tel. 0730-609 040

Fackligt ombud Sören Fransson, Kommunal Sydväst tel. 010-442 9568

Ansökan sänds till klas.svensson@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-15.

Facebook: Svenska kyrkan Skillingaryds församling