SJÖBO FÖRSAMLING

VÄLKOMMEN TILL VÅR HEMSIDA! SJÖBO FÖRSAMLING ligger mitt i södra Skåne med den vackra naturen in på knutarna och med närhet till Skånes alla kuster. Tack för du kikar in här! Ta hand om er och håll avstånd.

expeditionens adress & öppettider

Expeditionens öppettider:
Måndag–tisdag samt torsdag–fredag kl 9.30-12.00
Sommartider, 1 juli -31 augusti:
Telefontid måndag och fredag kl 9.30-12.00
Besök till pastorsexpeditionen enligt överrenskommelse
Ring oss gärna på:
Mail:
sjobo.forsamling@svenskakyrkan.se
Du hittar till oss på:
Lilla Norregatan 3, 275 31 Sjöbo
Välkommen!
Klicka på länken för att följa oss på facebook
Sjöbo församling har gott samarbete med SENSUS
OBS!
Våra förhoppningar är att verksamheter och olika evenemang ska kunna genomföras. Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer och reserverar oss för att det kan bli ändringar såsom inställda evenemang och verksamheter.

HÖSTEN 2020

Varje måndag kl 9.00-12.00, 13.00-16.00
* Dagsfärska nyheter
* Ljuständning
* Kaffe
* Avkoppling
Opretentiös måndag, kom och gå som du vill.
Boklåda-Varsågod.
Personalfritt.
Lilla salen vid brasan.
VÄLKOMMEN!

MELLAN HIMMEL OCH JORD

Varje måndag kl 9.00-12.00, 13.00-16.00 * Dagsfärska nyheter * Ljuständning * Kaffe * Avkoppling Opretentiös måndag, kom och gå som du vill. Boklåda-Varsågod. Personalfritt. Lilla salen vid brasan. VÄLKOMMEN!

Två eftermiddagar i månaden.
*Stort och smått
* Samtal
* Berättelser
* Lyssna
* Gemenskap
Kontakt: Komminister Undine Hellström
0416-51 31 36, 0416-51 31 30

LIVSBERÄTTELSER

Två eftermiddagar i månaden. *Stort och smått * Samtal * Berättelser * Lyssna * Gemenskap Kontakt: Komminister Undine Hellström 0416-51 31 36, 0416-51 31 30

Onsdagar kl 14.00-15.00
med start 2 september.
Förtroliga samtal på torget.
(mitt emot kommunhuset)
Möte med Diakon eller Präst.
VÄLKOMMEN!

KYRKBÄNKEN

Onsdagar kl 14.00-15.00 med start 2 september. Förtroliga samtal på torget. (mitt emot kommunhuset) Möte med Diakon eller Präst. VÄLKOMMEN!

Det finns personal på plats uppe på Södra Åsums kyrkogård.
Vi möts över en kopp kaffe och samtalar om livets vardagligheter.
Vi startar fredag 4 september.
Ta hand om dig.

FREDAGSPRATET KL 14.30

Det finns personal på plats uppe på Södra Åsums kyrkogård. Vi möts över en kopp kaffe och samtalar om livets vardagligheter. Vi startar fredag 4 september. Ta hand om dig.

VARJE ONSDAG KL 15.00
Bänkar finns nu utsatta vid klockstapeln.
Guds frid.

BÖN OCH SAMTAL

VARJE ONSDAG KL 15.00 Klockorna i Södra Åsums kyrka och klockstapeln utanför församlingshemmet ringer in till gemensam bön. Var du än befinner dig, i skogen, hemma, på arbetsplatsen eller någon annan stans så kan vi mötas i bön. Bänkar finns nu utsatta vid klockstapeln. Guds frid.

Söndag 30 augusti kl 14.30

drive in fest

Söndag 30 augusti kl 14.30

Vem vill inte vara en bra förälder?

Föräldragrupp ABC

Vem vill inte vara en bra förälder?