Vad är Konfirmation?

Vad är konfirmation?
Konfirmation betyder bekräftelse. Det handlar om att man under ett år lär sig mer om sig själv, om människor och om Gud.  Kan kärlek vara för evigt? Finns Gud? Det är ett par av de frågor som vi tillsammans söker svar på under året.
Du behöver inte vara ”kristen” för att vara med i en konfirmandgrupp, du behöver inte vara medlem eller regelbunden kyrkobesökare för att vara välkommen. Alla får vara med och det kostar ingenting!

Tillsammans… konfirmation är något som man gör i en gemenskap. En grupp där det är ok att provtänka, provkänna och provtycka. En grupp där vi försöker att bry oss om varandra och finnas till för varandra, oavsett vad vi tror på. En grupp där du kan känna dig trygg.
När du börjar åttan inbjuds du till konfa-träffar med många samtal och funderingar om livet och tron, kärleken och döden och allt däremellan.

Hör jag hemma någonstans?

Anne-Marie Larsson

Roslagens norra pastorat

Komminister/präst

Mer om Anne-Marie Larsson

Präst Östhammars kyrka. Konfirmand- och ungdomspräst.