Roslagens norra pastorat Besöksadress: Drottninggatan 17, 74232 östhammar Postadress: Box 51, 74221 Östhammar Telefon:+46(173)42800 E-post till Roslagens norra pastorat

Diakoni - stöd och samtal

Diakoni är att hjälpa en medmänniska som har det svårt. Att vara till tröst och stöd, som en vägledare och den som vågar gå bredvid när det är jobbigt i livet. Vi finns för dig!

Diakoni har sin grund i Bibeln och i hur Jesus mötte människor. Det är den kristna församlingens livsstil och är därför något som präglar hela kyrkans arbete. Svenska kyrkan hjälper människor i fysisk, psykisk och andlig nöd. Det handlar om att älska sin nästa som sig själv.

Roslagens norra pastorat anordnar också i samarbete med Equmeniakyrkan i Östhammar ett Språkcafé - mötesplats utan gränser. Du är välkommen, antingen som svensktalande för att hjälpa andra eller för att själv få  träna på det svenska språket.

Onsdagar 18.00-19:30 i Equmeniakyrkans lokaler, Östhammar.

Veronica Widell

Roslagens norra pastorat