Se gudstjänsterna live från Kareby kyrka här

För dig som inte bör komma till gudstjänsten erbjuds förlängd nattvard i kyrkan efter högmässan mellan kl 11,30 och 12. Klicka här för att läsa mer.

Kollekt

Vill du ge kollekt till dagens kollektändamål kan du swisha till:

123 57 651 44

TEKNISKA FRÅGOR

• Vissa har haft problem att se live på hemsidan. Det kan hända att du behöver uppdatera sidan.
    Om du har en äldre webbläsare (t.ex. Explorer) kan det bli problem. Vi rekomenderar Google Chrome.
  • För att förstora bilden - tryck på knappen med fyra pilar i filmrutan.
  • Du kan också följa gudstjänsterna live på facebook. Klicka då på följande länk:   https://www.facebook.com/karebykyrka
  • Romelanda pastorat har TV- och sändningsrättigheter från Myndigheten för press, radio och TV (MPRT). Endast medverkande i koret kommer efter samtycke att synas i bild. Vid nattvarden kommer inte nattvardsgästerna att vara i bild. Vi respekterar att kyrkan är ett integritetskänsligt rum.

Klicka här för att läsa mer om hur vi anpassar gudstjänstera för att minimera smittorisken.