Se gudstjänsterna live från Kareby kyrka här

Här nedan kan du följa gudstjänsten live från Kareby kyrka. Om du ser den i efterhand får du spola dig in i filmen mellan 5 och 30 minuter innan det drar igång.

Kollekt

Vill du ge kollekt till dagens kollektändamål kan du swisha till:

123 57 651 44

TEKNISKA FRÅGOR

• Vissa har haft problem att se live på hemsidan. Det kan hända att du behöver uppdatera sidan.
    Om du har en äldre webbläsare (t.ex. Explorer) kan det bli problem. Vi rekomenderar Google Chrome.
  • För att förstora bilden - tryck på knappen med fyra pilar i filmrutan.
  • Du kan också följa gudstjänsterna live på facebook. Klicka då på följande länk:   https://www.facebook.com/karebykyrka
  • Romelanda pastorat har TV- och sändningsrättigheter från Myndigheten för press, radio och TV (MPRT). Endast medverkande i koret kommer efter samtycke att synas i bild. Vid nattvarden kommer inte nattvardsgästerna att vara i bild. Vi respekterar att kyrkan är ett integritetskänsligt rum.